Cazul surorilor Khachaturyan care a uimit o lume întreagă! Cele trei fete și-au omorât tatăl pentru a putea supraviețui

Cazul surorilor Khachaturyan a scos mii de oameni în stradă! Cele trei fete din Rusia și-au omorât tatăl în somn pentru a putea supraviețui.

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Cazul surorilor Khachaturyan care a uimit o lume întreagă! Cele trei fete și-au omorât tatăl pentru a putea supraviețui
Cazul surorilor Khachaturyan care a uimit o lume întreagă! Cele trei fete și-au omorât tatăl pentru a putea supraviețui


In articol:

Surorile, care şi-au înjunghiat în somn tatăl abuziv, sunt judecate la momentul actual pentru crimă. Procesul a început în data de 31 iulie, la Moscova. Cele două fete majore sunt judecate pentru crimă cu premediate, iar cea mică, care era minoră la momentul respectiv, va fi judecată într-un proces separat, pentru omor.

Citeste si: Puterea dragostei 2 august: Alexandra, la un pas să se ia la bătaie cu Akebono. Cristina Mihaela intervine între ei

Citeste si: Încă o vedetă de la noi a devenit mămică! Oana Tache a născut astăzi!

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Cazul care a șocat pe toată lumea! Criminalul sadic, care și-a tăiat victima cu toporul şi apoi a violat-o, a fost condamnat!

Surorile Khachaturyan, judecate pentru crimă

Trupul tatălui abuziv a fost găsit pe o scară din Moscova în iulie 2018, cu mai multe răni de cuțit în dreptul pipetului și al gâtului. Cu câteva ore înainte de a muri, Mikhail Khachaturyan doar ce ajunsese acasă de la o clinică de psihiatrie. La momentul respectiv, bărbatul le-a certat pe cele trei fete pe motivul că este dezordine în cameră și a început să le pulverizeze cu spray cu piper, potrivit anchetatorilor și avocaților surorilor. Krestina, fiica cea mare a agresorului , a leșinat pe loc.

În acel moment, surorile Khachaturyan – Krestina, 19 ani, Angelina, 18 ani și Maria, 17 ani – au hotărât să-și ucidă tatăl abuziv. Cele trei fete l-au atacat cu un ciocan, cu un cuțit și cu doză de spray cu piper cu care le-a pedepsit tatăl lor, citează Digi24.ro.

Potrivit anchetei în desfășurare, fetele și-au provocat singure răni ca să pasă că au fost atacate, iar mai apoi au anunțat la Poliție că tatăl lor este mort.

Mii de oameni în stradă pentru ele

Cele trei surori și-au recunoscut a doua zi faptele și chiar au mai declarat faptul că au fost victimele mai multor abuzuri fizice și emoționale. În telefonul bărbatului au fost găsite mai multe mesaje, care au demonstrat faptul că adolscentele erau abuzate.

Activiștii, care au ieșit în stradă pentru ele, susțin faptul că cele trei sunt nevinovate, pentru că tot ce au făcut a fost doar să se protejeze.

Cazul fetelor a intrat în atenția activișitilor care luptă pentru victimele violenței domestice. Aceștia  cer adoptarea unei legi pentru protecția lor, lege care a fost depusă la Parlament în 2016.

Urmatorul articol
Citește și:

Încă o vedetă de la noi a devenit mămică! Oana Tache a născut astăzi!

Cazul care a șocat pe toată lumea! Criminalul sadic, care și-a tăiat victima cu toporul şi apoi a violat-o, a fost condamnat!

ȘOC după finala Puterea dragostei! Bianca Comănici este însărcinată?! Ăsta e motivul pentru care s-a împăcat cu Livian: „Am fost la control și...”

Povestea virală a copilului român care are un IQ mai mare decât al lui EINSTEIN!

Caz revoltător în Ploiești. O femeie de 45 de ani a murit după un avort. Medicul vinovat a încercat să cumpere tăcerea familiei: „Ce să facă bre cu banii? Mie dă-mi-o sănătoasă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies