Vedete

Ce a aflat Bianca la o cafea cu fetele: "Mesaje venite la ore nepotrivite, telefoane primite la patru dimineata..."- Nu i-a venit sa creada ce aude

Bianca Dragusanu a fost la o ciocolata calda cu prietenele ei si a mai aflat cate ceva despre relatii!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Ce a aflat Bianca la o cafea cu fetele: "Mesaje venite la ore nepotrivite, telefoane primite la patru dimineata..."- Nu i-a venit sa creada ce audeicon photo
"O zi minunata de luni, cu un Bucuresti acoperit de o zapada apoasa, nu te lasa nici sa circuli, nici sa stai, ca te uda pana in maduva oaselor. Credeati ca am scapat de zapada? Nici gand! Si ce fac fetele pe frig si zloata? Vorbesc despre iubire!

 

Statea Bianca la o ciocolata calda cu doua prietene, doua caractere opuse. Ambele au cate un iubi acasa si sicanele aferente. Amandoi dau motive de gelozie. Am vorbit despre mesaje venite la ore nepotrivite, telefoane primite la patru dimineata,  adevaruri strambe si minciuni prin omisiune. Cand iubita te uraste cel mai tare, sa fii sigur ca te iubeste cel mai mult. Cand reactioneaza, sa fii sigur ca ii pasa. Fetele mele au recunoscut asta, psihologii sunt de acord. Daca stie ca esti golan si nu iti zice nimic, fii sigur ca nici ea nu a stat degeaba cat timp ai avut si tu telefonul inchis. Nu trebuie sa zboare farfuriile prin casa. Daca nu exista reactie, nu exista si iubire!

 

 

Fetele pot sa taca si sa inchida ochii, numai ca atunci trebuie sa te ingrijorezi mai tare. Tacerea e invers proportionala cu iubirea! Bine ca suntem diferiti, daca am fi la fel, am fi mobila de sufragerie", a declarat Bianca Dragusanu, astazi, in emisiunea ei de la Kanal D, Te vreau langa mine. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune