Ce a ajuns sa faca un avocat britanic in Romania pentru a aduna bani pentru paralimpici! E de admirat

Un avocat britanic, Michael Pugh, care a pornit călare din Moscova cu destinaţia Sighişoara a ajuns, luni, în Bistriţa-Năsăud, la Herghelia Beclean, el declarând că unul din scopurile călătoriei sale este să strângă bani pentru paralimpicii englezi şi români.

Distribuie pe:

fara descriereAvocatul Michael Pugh a ajuns la Herghelia Beclean luni după-amiază, însoţit de două verişoare, o prietenă şi un bărbat, Robert Iggleton, fost ofiţer de cavalerie în armata Marii Britanii, în vârstă de 72 de ani, ei urmând să continue drumul spre Sighişoara, destinaţia finală, tot călare.

Michael Pugh, în vârstă de 41 de ani, a afirmat, într-o conferinţă de presă, că este originar din Cardiff şi şi-a petrecut primii 18 ani pe pământurile natale, apoi a lucrat în Franţa, Ucraina şi Rusia, iar în ultimii şase ani a fost partener la o firmă de avocatură din Moscova.

"Am decis să ies din acel carusel care se învârte din ce în ce mai repede. Mă voi întoarce în Marea Britanie şi voi vedea ce voi face"
. a spus Pugh, conform Mediafax.

El a explicat că firma de avocatură din care făcea parte este parteneră a Asociaţiei Paralimpicilor din Marea Britanie, iar el a reprezentat-o atunci când a avut loc Olimpiada Paralimpicilor de la Soci (Rusia). De atunci, a rămas impresionat de eforturile şi realizările sportivilor paralimpici, astfel că, înainte să plece în călătoria călare, s-a gândit că ar putea strânge bani pentru paralimpicii din Anglia, dar şi pentru cei din România.

Avocatul a spus că a strâns, până acum, 4.000 de lire din donaţii.

Citeste aici continuarea


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate