Ce a apărut la mormântul Ilenei Ciuculete, la doi ani de la decesul acesteia! Cornel Galeş i-a făcut o slujbă de pomenire! FOTO

Cei prezenţi la cimitir au văzut ce a apărut la mormântul Ilenei Ciuculete.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nu mai e un secret ce a apărut la mormântul Ilenei Ciuculete. Celebra cântăreaţă de muzică populară a murit pe 14 martie 2017, la 64 de ani, din cauza unei hepatite C care a fost descoperită târziu şi care a evoluat galopant şi a fost înmormântată la Cimitirul Străuleşti 2.

Citeste si: Fiul Ilenei Ciuculete suferă de aceeaşi boală la ficat care i-a răpit mama? Mugurel Sfetcu ia medicamente pentru regenerarea celulelor hepatice!

Citeste si: Fiul Ilenei Ciuculete s-a despărţit de iubită! Cristi Sfetcu dorea să se însoare cu bruneta Claudia! EXCLUSIV

Citeste si: Maria Cârneci luptă cu boala care le-a ucis pe Ileana Ciuculete și Denisa Manelista

Ce a apărut la mormântul Ilenei Ciuculete. Galeş a pus şnururi de mărţişor pe bust şi pe cruce

În week-end, Cornel Galeş s-a dus la cimitir pentru parastasul de 2 ani al fostei sale soţii. El a adus mai multe coşuri cu flori pe care le-a aşezat pe mormânt, dar a pus şi şnururi de mărţişor pe bustulul de marmură al Ilenei Ciuculete şi pe cruce. (citeşte cât a cheltuit Cornel Galeş cu înmormântarea Ilenei Ciuculete)

fara descriere

Ce a apărut la mormântul Ilenei Ciuculete. S-au împărţit pungi cu alimente

E clar ce a apărut la mormântul Ilenei Ciuculete. Galeş a adus mai multe pungi cu alimente, pe care le-a împărţit celor nevoiaşi, iar un preot a ţinut o slujbă de pomenire pentru cântăreaţa decedată în urmă cu doi ani.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate