Vedete

Ce a aparut la mormantul lui Cornel Patrichi la un an si jumatate de la moartea marelui dansator! Gestul facut de o prietena a impresionat familia

Moartea lui Cornel Patrichi a indurerat, anul trecut, intreaga lume artistica din Romania! Controversat, dar totodata extrem de iubit, regretatul balerin a incetat din viata dupa ce un cancer nemilos la plamani i-a fost fatal!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

La un an si jumatate de atunci, apropiatii par ca nu l-au uitat nici acum pe cel care a scris istorie in dansul romanesc de calitate! Tocmai de aceea, in preajma Sarbatorilor, familia lui Patrichi a fost surprinsa, cand, la cimitir, au venit prietenii sa ii aduca vedetei un omagiu! (vaduva lui Patrichi, devastata la moartea Cristinei Stamate. Cum l-a visat femeia chiar inainte cu o zi ca artista sa inceteze din viata)

Mai mult, la mormant, a aparut, chiar in ziua de Craciun, un trandafir galben in vaza de pe piatra funerara, exact floarea care ii placea lui Cornel Patrichi foarte mult!

“Am fost impresionata atunci cand am vazut ca oamenii care l-au iubit pe sotul meu  au venit la locul de veci in aceasta perioada! In plus, i-au adus si florile pe care el le adora si despre care mereu spunea ca sunt o forma de viata! Prietena noastra, Elena, a pus pe mormantul lui Cornel trandafirul galben si i-a aprins si o lumanare! Ii multumesc din suflet si cred, ca de acolo, din Cer, barbatul meu a vazut tot”, a spus vaduva dansatorului pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Setări confidențialitate