Ce a apărut pe contul de Instagram al lui Carmen de la Sălciua după ce Culiţă Sterp a povestit cum l-a înşelat cu cel mai bun prieten

Culiţă Sterp a fost invitat ieri la Teo Show şi a povestit mai multe detalii din mariajul lui eşuat cu Carmen de la Sălciua.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Culiţă Sterp a dezvăluit inclusiv cum a aflat că soţia lui a petrecut o noapte fierbinte cu cel mai bun prieten al lui. Vezi aici declaraţiile de ieri, de la Teo Show.

Astăzi, Carmen de la Sălciua a postat un selfie pe Instagram. O tânără i-a lăsat un comentariu reproşându-i că şi-a înşelat soţul.

fara descriere

"Carmen, te-am apreciat mereu, dar când am văzut ce a zis ieri Culiţă, că l-ai înşelat cu cel mai bun prieten al lui... Culiţă e un om bun, ca el mai rar, asta ştie toată lumea, nu ştiu ce ai găsit la alţii", a scris tânăra internaută în dreptul fotografiei lui Carmen de la Sălciua.

Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua încă nu au divorţat, deşi ea a declarat că e singură şi disponibilă.

"Am 26 de ani, viaţa de-abia de acum începe. Ţi-o mai iei câteodată! Nu e fosta! Nu stăm împreună! A spus că am divorţat, că e o femeie liberă, dar nu e aşa. Nu există posibilitatea unei împăcări. Eu sunt decis sută la sută să nu mai fim împreună", a spus Culiţă Sterp la Teo Show.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate