Ce a apărut pe contul ”interlopului Câine”, după ce Nicușor Dan a ieșit Primar al Capitalei?

Mihai Mitrache, afaceristul poreclit ”Câine”, care a fost prezentat drept interlop de adversarii politici ai lui Nicușor Dan, s-a bucurat pentru rezultatele de la ”locale”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

nicusor dan
Nicușor Dan a ieșit primar

”Interlopul Câine”, omul aruncat în față de adversarii politici ai lui Nicușor Dan, a rămas de partea candidatului care și-a adjudecat Bucureștiul chiar și după ce a izbucnit scandalul din campanie.

”Câine” nu s-a dezis de Nicușor Dan


In articol:

Pe contul de socializare a lui Mihai Mitrache se află un afiș electoral mare cu sloganul de campanie a lui Nicușor Dan: ”Împreună construim Bucureștiul”. Mitrache nu l-a schimbat dar nici n-a mai adăugat nimic, după ce rezultatele au fost date publicității. ”Câine” și-a păstrat profilul public însă a restricționat comentariile, astfel încât pe pagina lui să nu mai apară decât mesajele prietenilor din listă.

interlopul caine
Mihai ”Câine” Mitrache, ”interlop” fără cazier

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

”Cazul Câine” a fost marea ”dezvăluire” de campanie, care ar fi trebuit să-l comproomită total pe Nicușor Dan. Politicianul ar fi interevenit, susțineau adversarii lui politici, pe lângă autoritățile din sectrorul 4 pentru ca aceștia să nu-i demoleze restaurantul din Parcul Tineretului, unde Mitrache și locuia împreună cu familia lui.

Nicușor Dan s-a apărat, spunând că nu a făcut decât să ajute un cetățean care avea dreptatea de partea lui. Acesta avea autorizație doar pe o parte din construcția din parc, însă primăria se pregătea să demoleze întreaga construcție, ceea ce s-a întâmplat.

Afaceristul nu are dosar penal

Ulterior s-a aflat că ”interlopul” nici măcar nu avea dosar penal și nu a avut parte de nici o condamnare. Singura ”vină” a lui era că se cunoștea cu mulți interlopi din zonă pentru că a copilărit alături de aceștia.

Până la urmă, Nicușor Dan s-a impus și în ciuda dezvăluirilor care îl prezentau ca pe un soi de complice al interlopilor și a devenit în premieră, Primar al Bucureștiului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Prima reacție a Elenei Udrea, după ce Nicușor Dan a câștigat Primăria Capitalei: „Nicusor Dan nu poate fi un primar...”

Un primar din Gorj, defilare grandioasă după ce a câștigat un nou mandat! A mers călare prin comună, urmat de o coloană de mașini

Atenție! Cum se schimbă ora în noaptea aceasta, 24-25 octombrie. Trebuie să ne pregătim organismul

Care este averea pe care Nicușor Dan o are? Nimeni nu se aștepta la așa ceva

PSD a câștigat cele mai multe consilii județene la alegerile locale 2020

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies