Ce a apărut pe contul lui Andy, fost concurent la Puterea Dragostei, după ce au fost făcute publice imaginile în care o lovește pe Roxana

Andy, fost concurent la Puterea Dragostei, a primit foarte multe mesaje din partea internauților! Iată ce i-au scris aceștia.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Andy a fost eliminat din Casa Puterea Dragostei, după ce a lovit-o pe Roxana, cauzându-i o vânătaie foarte mare pe picior, sub posterior. Imaginile cu bătaia au fost făcute publice chiar în gala de sâmbătă.

  Mai mult decât atât, Andy a primit numeroase mesaje din partea internauților, care se pot împărți
  în două tabere: cei care îl susțin în continuare, dar și cei care îl judecă pentru ce a făcut.

  Citeste si: Puterea Dragostei: Bianca și Deea izbucnesc în lacrimi, iar Jador și Simina vor face mărturisiri incredibile în camera roșie!

  ”Ești un arogant fără caracter. Nu ai meritat-o pe Roxana. Ai repetat că ai scuipat-o dar "important" e că ai plecat. Pe bune? Asta e important? Dar când scuipi o femeie e egal cu a o bate, știai? Te-a făcut papițoi? Te-ai întrebat de ce te-a făcut așa? Ai umilit-o și ai înjosit-o în ultimul hal, fără să ții cont de momentele frumoase pe care ți le-a oferit când erați împreună. Ai râs de ea în cel mai dezgustător mod posibil. Urât caracter”, ”Nu înțeleg ce problemă aveți cu băiatul. Andy arată bine, are hazul lui, iar hate-ul ăsta în urma unor concluzii trase de la TV nu-și are rostul. Iar feministele astea care par foarte afectate că "a împins-o" pe Roxana cu piciorul să privească situația din toate unghiurile. Dați voi dovadă de feminitate și după tratăm altfel problema”, ”Ești frumos 👍 dar fără caracter 👎 Ai dezamăgit multă lume lovind o fată / femeie 😕 Urât din partea ta”, ”Vai de bărbăția din tine”, sunt doar o parte din mesajele pe care Andy le-a primit pe social media.

  Citeste si: Discuție privată între Alex Oianu și Bodi la Puterea Dragostei! Subiectul principal: Bianca! ”Ăsta e motivul pentru care eu nu vreau să dau speranțe nimănui în casă”

  Andy a recunoscut de ce a scuipat-o pe Roxana în casa Puterea dragostei! ”De frumoasă ce e…”

  Pe de altă parte, în premieră pentru WOWbiz.ro, Andy a recunoscut de ce a scuipat-o pe Roxana la Puterea dragostei. "Nu vă dați seama ce injurii îmi adresa, în special de mamă, lucru care pe mine m-a deranjat foarte tare. Ea știa că părintele meu a fost bolnav și tot insista cu răutatea. De aceea, am recurs și eu apoi la micile acțiuni de violență. E adevărat că am făcut și mai mult. Am scuipat-o, DA!, dar am scuipat-o să nu se deoache, de frumoasă ce e... ", a spus cu ironie fostul concurent despre incident.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate