Ce a apărut pe contul Siminei de la Puterea Dragostei, după ce Alex Zănoagă, iubitul ei, a fost la un pas de descalificare

Iată ce a apărut pe contul Siminei de la Puterea Dragostei, după ce Alex, iubitul ei, a fost la un pas să părăsească emisiunea!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

În gala din această sâmbătă, la Puterea Dragostei, patru băieți au fost propuși pentru a primi ori cartonașul galben ori cartonașul roșu, ceea ce înseamnă descalificare și fără a mai avea dreptul de a se reîntoarce în show.

Pe contul de socializare al Siminei, iubita concurentului Alexandru Zănoagă, a apărut și o reacție foarte frumoasă! Cei doi se iubesc foarte mult, iar pentru a ”semnala” acest lucru, Simina a postat: ”Iubirea învinge tot”.

Mai mult decât atât, Simina de la Puterea Dragostei a postat și o imagine la instaday-ul ei cu un tort cu chipul ei! Iată imaginile!

fara descriere

Alex Zănoagă, la un pas să fie descalificat

Ricardo, Cezar, Alex Zănoagă, Jador au fost propuși spre descalificare, dar oare care dintre cei patru concurenți din Casa Puterea Dragostei va pleca? Oare cine va primi cartonașul roșu? Dar cartonașul galben? Jador își pierde dreptul de ”protejat în gală”, având în vedere că este unul dintre cei patru care s-au ”anturat” în ”încăierare”. Dar iată și verdictul final!

”Pentru actele de violență, fiecare dintre voi va primi câte un cartonaș galben. Felicitări. Mergeți la locurile voastre”, a spus Andreea Mantea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate