Ce a apărut pe pagina de Facebook a Ancăi Pop, imediat după ce s-a aflat că a murit, după ce a plonjat cu maşina în Dunăre: ”Ţi-ai bătut joc de cele sfinte”

Artista din România, Anca Pop, cea care a murit în urmă cu o seară, după ce a plonjat cu maşina în Dunăre, a generat multe lacrimi şi multă durere în sufletele oamenilor care o apreciau.

Autor: A.V.

Vestea neagră că Anca Pop, ”Shamanca”, a murit a venit ca un trăznet pentru cei care o îndrăgeau, dar şi pentru familie. Decesul artistei a lăsat foarte multe semne de întrebare, nu se ştie dacă este vorba despre pierderea controlului volanului în mod neintenţionat sau dacă este vorba despre suicid.

Pe pagina personală a cântăreţei Anca Pop au apărut încă de la zorii dimineţii foarte multe mesaje de condoleanţe: ”A murit, câtă lume a înjurat-o, mare pacat....săraca...numai ea ştie ce a fost în sufletul ei...toţi ne ducem!”, ”Sper să nu fie adevarată ştirea apărută”, ”Da e adevărat... Dumnezeu să o ierte”, ”Păcat, s-a dus la Domnul numai la 34 ani”, ”Offf Doamne nu am cuvinte, îmi pare rău, drum bun înger. Dumnezeu s-o ierte”.

Chiar dacă zeci de mesaje de condoleanţe au apărut pe pagina personală a artistei, mai multe persoane au şi transmis mesaje în care o incriminează pe Anca Pop, ba chiar o critică: ”Poate înger decăzut, dar acum se

va convinge şi ea de măreţia Lui Dumnezeu şi cine e cu adevărat Creatorul Atotputernic”, ”Cu Dumnezeu nu e de joacă, cu batjocurirea celor sfinte, iar ea a batjocurit şi România şi a pângărit copii”, ”Nu pot să zic Dumnezeu să te odihnească pentru că ţi-ai bătut joc de cele sfinte şi am văzut încă un video horror! Dumnezeu urăşte lucrurile astea şi ca orice satanist, hulitor, nu atee proastă, e posibil să îţi fi pierdut deja sufletul.
Mă mir că ai mai avut şi o relaţie bună cu familia ta. Dar iar poate mă întreb dacă nu a fost ceva defect în tine şi familia chiar nu a avut nicio vină nici în declanşarea comportamentului tău inuman”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARTI 18 DECEMBRIE 2018. Cine are o zi fantastica?

Doliu în lumea muzicală din România! O artistă cunoscută a murit, după ce a plonjat cu maşina în Dunăre

Un mort a fost dus pe braţe la groapă într-o comună din Gorj! Drumul spre cimitir nu era deszăpezit

Horoscop 7 Martie 2021: Este o perioada cu suisuri si coborasuri

WhatsApp anunță o schimbare majoră. Ce vor putea face utilizatorii

De nerecunoscut! Cum arată Denise Rifai, fără pic de machiaj? Replica virală a unui fan: „Te rog nu-ți mai tugui buzele. Arata…”

Descoperire uluitoare a medicilor. Când va fi disponibil medicamentul oral împotriva COVID

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies