Ce a apărut pe pagina de Facebook a medicului care l-a operat pe Florin Busuioc

Florin Busuioc a făcut mai multe stopuri cardio-respiratorii, a fost resuscitat ,atât la teatrul din Craiova unde i s-a făcut rău, cât şi la spital, apoi a intrat în operaţie pentru a-i fi montat un stent.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Florin Busuioc a fost operat de doi medici tineri, Traşcă şi Ţieranu, pentru că şeful secţiei de Cardiologie dormea şi nu a răspuns la telefon.

Astăzi, când s-a aflat cine sunt cei care l-au operat pe Florin Busuioc, paginile lor de Facebook au fost luate cu asalt. Eugen Ţieranu a fost declarat eroul zilei şi mulţi români au ţinut să îl felicite şi să îi mulţumească pentru ce a făcut.

fara descriere

"Cinste ţie, Doctore şi om cu suflet minunat. De aceşti oameni are nevoie România!", "Un om care merită tot respectul nostru", "El e eroul zilei! Bravo, Eugen", "Mulţumim medicului rezident Ţieranu. România are viitor în ciuda tuturor care au ajutat la falimentul sistemului de sănătate", sunt doar câteva dintre mesajele postate pe contul de Facebook al lui Eugen Ţieranu.

Ţieranu este rezident în ultimul an, în Bucureşti, iar de la 1 ianuarie 2019 va avea oficial statutul de şomer.
Deşi Spitalul Judeţean din Craiova putea să-l angajeze până acum la Clinica de cardiologie, solicitarea i-a fost refuzată, întrucât scoaterea posturilor la concurs este tergiversată de luni întregi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate