Vedete

Ce a aparut pe pagina de socializare a lui Ernesto, dupa ce a castigat Exatlon Mexic! Imaginea care i-a emotionat pe toti

Ernesto este castigatorul Extalon Mexic, concurentul de doar 19 ani reusind sa-l invinga in semifinala pe mult mai experimentatul gimnast Daniel Corral.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Ce a aparut pe pagina de socializare a lui Ernesto, dupa ce a castigat Exatlon Mexic! Imaginea care i-a emotionat pe totiicon photo

Ernesto a castigat Exatlon Mexic, el s-a impus prin votul publicului in fata atletei Macky, pe numele ei real Amancay Gonzales.

Ernesto Cazares a devenit si unul dintre preferatii publicului roman dupa intalnirile dintre sportivii nostri de la Exatlon si cei ai Mexicului.

Ernesto este practicant de parkour si are un frate mai mare, Aristeo, care a castigat un alt show de acelasi tip, anul trecut. Cei doi fac parte dintr-un grup “Sky Brothers”, care face show-uri sportive.

Aristeo si Ernesto s-au fotografiat cu trofeul Exatlon Mexic, poza fiind postata pe pagina de socializare a castigatorului concursului, alaturi de mesajul “Cerul este limita noastra”

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune