Ce a apărut pe pagina lui Cătălin Botezatu, după ce a anunțat că a fost la un pas de moarte: „După fiecare perioadă...”

Cum au reacționat perietenii lui Cătălin Botezatu, când a anunțat că a fost la un pas de moarte.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Cătălin Botezatu a fost la un pas de moarte, după ce medicii i-au descoperit o tumoare. Creatorul de modă a fost operat de urgență, iar acum se recuperează.

Vestea că a fost la un pas de moarte i-a speriat pe fanii designerului, care au intrat imediat pe pagina lui de socializare pentru a-l întreba cum se simte și pentru a-i transmite gândurile lor bune.

Într-o postare de acum câteva zile, Cătălin le-a urat o zi plină de iubire, iar acest lucru nu a rămas fără răspuns:

„Ești atât de superb.....te admir foarte mult......abia aștept să ne întâlnim la city fashion week”, Buna.Sanatate ! Dumnezeu sa va dea multa sanatate! / Multă sănătate 🙏și multă putere ca să poți trece peste aceasta perioada,...fii vesel, optimist și ambițios,.. o îmbrățișare, totul va fi bine❤️💖🎀💋💋💋💋 chiar dacă ți-e greu, să te refaci repede...🙌...îți trimit energie pozitivă de la mine...să te molipsesti cu optimism și veselie ca să reușești să te faci bine mai repede...” /

Cătălin îți doresc multă sănătate si recuperare ușoară!!Dumnezeu să te binecuvanteze!!!Curaj!! / ❤️❤️❤️❤️Iti doresc multă sănătate și sa treci cu bine peste acest hop Rege regesc fii puternic.Te pup si te iubesc / Îți doresc însănătoșire grabnică în urma operației la care ai fost supus în stare de urgență. Dumnezeu să te protejeze! ❤️ / Suntem alaturi de tine cu ganduri pozitive 🙏

După fiecare perioadă grea urmează o perioadă cu multe bucurii și reușite. Îți doresc multă sănătate și multă putere ca să poți trece peste această perioadă de suferință! 🐻🌹🤴🏻,
sunt doar câteva dintre mesajele de încurajare pentru Cătălin, care acum se recuperează.

Cătălin Botezatu, imagini șocante la spital! Cum arată operația

Citeste si: Caz șocant în Bistrița! Un copil a căzut pe geam de la etajul al treilea, chiar sub ochii părinților

Citeste si: Părinții lui Dany Vicol, primele declarații după accidentul provocat de Mario Iorgulescu: „Se spune că era drogat, băut”

Citeste si: Cristi Borcea a cerut eliberarea condiționată! Ce a putut să spună în fața judecătorilor: "Vă rog mult"

Cătălin Botezatu a suferit o intervenție chirurgicală și i-a fost îndepărtată o tumoare. Operația a avut loc în Turcia, într-o clinică din Istanbul. La Teo Show, Cătălin Botezatu și-a arătat operația de pe burtă.

Ce declarații a făcut Cătălin Botezatu de pe patul de spital:

„Nu credeam că o să am niște dureri atât de mari. Niciodată nu am avut dureri așa mari! Durere în tot corpul... Au trecut, mi-au dat tot felul de sedative. Blocul operator arată ca la NASA”.

Imagini șocante cu Cătălin Botezatu pe patul de spital! Cum arată operația de pe burtă: "Am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul"


Cătălin Botezatu a arătat telespectatorilor cum arată burta lui după operație: „Stomacul meu e puțin umflat. M-am speriat când am văzut cum arată operația. Sunt două cusături, una cu niște capse de metal, pe interior. A fost o durere groaznică după ce s-a dus anestezia. Au fost mulți medici, multe asistente in salon. Eram conectat la nu știu câte aparate, la nu știu câte fire. Am zis: Doamne, ce am pățit? Ce mi se întâmplă?! Medicii sunt nemaipomeniți!

Aveam o durere care se mișca de colo-colo, nu i-am dat importanță. Am făcut un control total, i-am spus dlui doctor că mă doare în stomac ceva. S-a sfătuit cu alți medici. Mi-a zis că e apendicele. De jurul împrejurul apendicelui sunt niște săculeți, dacă se lipesc de apendice nu e bine, dar nu îmi închipuiam că e așa. Am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul. , a spus Cătălin, la scurt timp de la intervenție.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate