Ce-a cautat Bianca acasa la Botezatu?! Masina roscatei a stat ore intregi parcata in fata casei creatorului de moda

Surpriza mare! Sambata, masina Biancai Dragusanu a stat parcata in fata casei lui Catalin Botezatu cateva ore bune. Suntem curiosi ce o fi cautat roscata acolo, mai ales ca, din informatiile noastre, designerul nu era in Bucuresti, fiind plecat in tara cu evenimente! Sa fi fost nostalgica Bianca?

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereBianca Dragusanu nu pare sa-l fi uitat pe Botezatu, desi ea declara peste tot ca este indragostita lulea de Adrian Cristea. O dovada in acest sens o reprezinta si faptul ca roscata inca isi aduce aminte de drumul spre casa designerului si ii face cate o vizita atunci cand are ea chef. Asa s-a intamplat, probabil, si sambata, cand masina Biancai a fost zarita de paparazzii WOWbiz.ro in fata casei creatorului de moda. Culmea, nu doar cateva minute, ci chiar ore intregi, in ciuda faptului ca, din cate spun apropiatii designerului, Botezatu nu era acasa.

Atunci, ce sa fi cautat diva acolo in lipsa lui Catalin? O mai fi avut de recuperat lucruri din perioada in care locuia cu Botezatu si abia acum sa vina sa si le ia? Si, cea mai importanta intrebare dintre toate, Cristea stia de vizita facuta de Bianca?


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate