Ce a declarat Gheorghe Dincă despre ce s-a întâmplat cu Alexandra Măceșanu! Declarații zguduitoare ale monstrului din Caracal: „Am observat că mișca un picior...”

Distribuie pe:

Autor: M.B.

d

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexdandra Măceșanu și e Luiza Melencu, devenind astfel unul dintre cei ai cunoscuți și mediatizați infractori ai României. Monstrul din Caracal le-a luat pe fete la ocazie, iar de atunci nimeni nu a mai știut nimic de ele.

Pe data de 28 iulie, Gheorghe Dincă ar fi făcut declarații cutremurătoare legate de soarta pe care a avut-o Alexandra Măceșanu. El a povestit că a luat-o pe fată în mașină de pe marginea străzii, din comuna Dobrosloveni și pe drum a întrebat-o dacă știe fete care întrețin relații intime pe bani.

Citeste si: Reacția șocantă a tatălui tânărului care s-a sinucis dându-și foc: „Am crescut un șarpe, nu un copil...”

Citeste si: Un bărbat a agresat-o sexual pe iubita celui mai bun prieten! Motivul invocat de el l-a făcut pe judecător să-l declare nevinovat

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Oana Radu, tulburată de durere! Ce i-au spus medicii despre iubit „Eu mă rog la Dumnezeu”

La un moment dat, a lovit-o pe copilă și i-a luat telefonul, pe care l-a aruncat din mers. Fata a rămas cu capul rezemat de scaun. După ce a dus-o la el acasă, i-a dat o cafea. A doua zi, fata i-a dat un număr de telefon la caer să sune și săs punp că este la o prietenă. Ulterior copil a spus că se simte rău și l-a rugat pe Gheorghe Dincă să meargă să-i cumpere medicamente.

Infractorul ar fi legat-o pe fată de mâini și de picioare și i-ar fi pus o bandă la ochi. Când s-a întors acasă, și-a dat seama că vorbise la telefon cu cineva. „Am intrat în casă şi am deschis uşa şi am observat că fata se dezlegase de la pat şi umbla legată la picioare, având telefonul în mână”, a delcarat Gheorghe Dincă, conform unui buletin de știri.

Alexandra Măceșanu a căzut lâîngă o masă, iar inculpatul a observat că fetei îi curgea sânge din nas și din ureche dreaptă. „Am observat că misca un picior ca un spasm... m-am panicat şi nu m-am gândit să chem ambulanţa", ar fi povestit el. El a spus că ulterior i-a dat foc fetei într-un butoi din curte.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate