Ce a discutat Christian Sabbagh cu o admiratoare dupa ce a postat pe Facebook ca fiica lui, Anais, este in stare grava in spital

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere
 
Christian Sabbagh a anuntat, luni seara, ca fetita lui cea mica, Anais, este in stare grava la spital. Ba mai mult, prezentatorul KanalD a declarat ca este dispus sa mearga pana-n panzele albe pentru ea. 
 
O admiratoare a reactionat in urma declaratiei lui, iar in scurt timp a urmat un mic schimb de replici intre Christian Sabbagh si femeie. 
 

 

 
"Christian, roaga-te si cere iertare pentru ca nu e bine sa juri. Dumnezeu sa o aiba in paza si sa o vindece. Cred ca El e cu ea. Nu te teme. Dumnezeu e bun", a spus femeia. 
 
Prezentatorul TV i-a raspuns: "Fiecare luptator jura pe Dumnezeul lui! inseamna un act de credinta, nu prostii din secole trecute". Ea a continuat: "Biblia scrie: "Sa nu juri nici pe pamant nici cu altfel de juramant. Ci Da-ul tau sa fie Da si nu sa fie nu. Tot ce trece peste acest lucru vine de la cel rau".
 

 
"Depinde cum interpretati Biblia Sfanta", a replicat Christian Sabbagh. 
 
"Incerc sa interpretez corect. Mai ales ca sunt evreica. Cu atat mai mult am aceasta responsabilitate. inteleg perspectiva de luptator insa cuvantul are valoare. Te rog sa ma ierti daca am deranjat cu interventia mea. Nu te mai consuma. Va fi bine", i-a spus ea. 
 
 
Christian Sabbagh: "Respect orice religie, sunt um om tolerant, iubesc oamenii, mi-as da viata pentru ei, indiferent de Crezul lor! Asta e diferenta, nu incerc sa fiu habotnic".
 
"Nici eu nu incerc. Ci incerc sa fiu asa Cum trebuie. Sa fiu un om plin de iubire si sa iert. Nu te judec. Repet. Multumesc. stiu ca esti om bun. Apreciez bunatatea si iubirea omului fata de om. asta conteaza in ochii lui Dumnezeu. in rest nimic. Sa ne spui Cum e puiul tau caci ma rog pentru ea", a scris admiratoarea.
 
"Shlalom si pentru tine si poporul tau! Apreciez gandurile curate si sincere! Si eu transmit sentimentele mele curate", a incheiat Christian. 

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate