Ce a făcut Adriana Iliescu după ce a aflat că rămâne fără moștenirea pentru Eliza? Cea mai bătrână mamă a primit lovitura vieții, dar nu se lasă bătută! Dezvăluiri exclusive

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume, a fost condamnată să plătească o sumă importantă de bani, însă nu se lasă.

adriana iliescu, eliza
Autor: Radu Constantin

In articol:

La 82 de ani, Adriana Iliescu a primit cea mai mare lovitură a vieții, chiar din partea rudelor ei. Cea mai bătrână mamă din lume a pierdut procesul pentru o moștenire din Bălcești, județul Vâlcea, și chiar a fost anunțată ca va fi executată silit pentru suma de 1.500

lei, la care se adaugă costurile executării silite. Suma este una uriașă pentru Adriana Iliescu, care trebuie să acopere cheltuielile proprii și ale fiicei, Eliza, dintr-o singură pensie.

Adriana Iliescu, disperată că pierde moștenirea pentru Eliza

Însă Adriana Iliescu nu se lasă. După ce a primit vestea că va fi executată silit, femeia a mai făcut un drum până la judecătorie, acolo unde a formulat o contestație la executare. Apoi a mers la Tribunalul Vâlcea, unde a mai deschis trei acțiuni împotriva rudelor ei prin care cere ca executarea să fie amânată de urgență, până când contestația va fi analizată de judecători.

adriana iliescu
Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume

Moștenirea de la Bălcești este, pentru Adriana Iliescu, un lucru extrem de important. Ea vrea să i-o lase, la rândul ei, moștenire, Elizei. ”Eu sper că se vor termina și voi câștiga, problema este să se termine în favoarea mea, judecătorii să fie obiectivi șe eu să nu mai fac alte demersuri”, spunea Adriana Iliescu, în urmă cu câțiva ani.

Femeia mai deține două apartamente în București, care vor rămâne tot Elizei.

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

Citeste si: Din ce bani trăiesc de fapt Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza! Adevărul despre veniturile celor două EXCLUSIV

Citeste si: Adriana Iliescu s-a pregătit de înmormântare! Câte mii de euro a dat pe un loc de veci la cel mai scump cimitir din București

Istoria unei moșteniri cu cântec

Scandalul de la Bălcești a început în 2004, atunci când Adriana Iliescu a moștenit de la părinți o casă și o curte. Conflictul a început în momentul în care a aflat că rudele ei au vândut terenul vecin dar și bucata de pământ care făcea legătura între casa ei și drumul principal din Bălcești. Adriana Iliescu și-a dat în judecată rudele pe motiv să i-a fost afectat dreptul la proprietate, invocând faptul că nu mai poate ajunge la proprietate prin acel drum de servitute.

adriana iliescu, eliza
ADriana Iliescu își crește singură fiica

Adriana Iliescu a pierdut toate procesele, pe linie. Într-un final, după ani întregi de război în instanță, judecătorii au decis că Adriana Iliescu nu mai are drept de apel și că trebuie să plătească și cheltuieli de judecată. Această ultimă decizie a fost atacată de Adriana Iliescu, femeia sperând ca măcar în al 12 ceas, magistrații să-i dea dreptate.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Noii detalii despre Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România! Dezvăluiri făcute de medicul femeii: „Trebuie să se protejeze de Covid-19”

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, cea mai în vârstă mamă din România, s-a prezentat astăzi în curtea școlii!

Adriana Iliescu, de negăsit de trei săptămâni! "Nu știm ce se întâmplă cu dânsa..."

Iată cât a trebuit să plătească Loredana Groza pentru videoclipul piesei „Fericire”!

ȘOCUL MAXIM: Lovitură pentru cei care s-au vaccinat! S-a anunțat chiar acum: Se discută foarte intens

BOMBĂ! Cine este IUBITUL actual al Danei Budeanu! Este ȘOC TOTAL în lumea politică

Meniul sofisticat al Reginei Elisabeta a II-a. Alimentele interzise la masa regală

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies