Vedete

Ce a facut Alex Nedelcu dupa ce s-a intors de la Exatlon! Imagini de acum cu fostul semifinalist de la Exatlon

Alex Nedelcu, unul dintre semifinalistii de la Exatlon, si-a reluat viata de dinainte de a pleca in competitia din Republica Dominicana.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Ce a facut Alex Nedelcu dupa ce s-a intors de la Exatlon! Imagini de acum cu fostul semifinalist de la Exatlonicon photo

Numai ca acum, Alex Nedelcu este recunoscut de toata lumea, iar in orasul sau natal, Buzau, este o adevarata vedeta. In Buzau, familia lui Alex are o scoala de dans, unde in ultimele saptamani, fostul conurent de la Exatlon si-a petrecut mult timp, spre incantarea buzoienilor.

Alex si familia lui au fost si invitatii unei emisiuni a televiziunii locale, unde Alex a facut si o demonstratie de dans. “Exatlon s-a terminat, acum viata mea continua. Vreau sa-mi realizez proiectele la care visez”, le-a spus Alex fanilor sai.


Alex Nedelcu a marturisit ca printre cele mai importante proiecte ale sale este infiintarea propriei sali de dans in Bucuresti.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume! Un roman din Anglia a explicat de ce a inregistrat compania asaicon photo

Stiri

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume! Un roman din Anglia a explicat de ce a inregistrat compania asa

Romanii sunt inventivi, asa ca dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume, care apartine unui roman stabilit in Anglia.

Titlu secțiune