Vedete

Ce a facut Alex Nedelcu dupa ce s-a intors de la Exatlon! Imagini de acum cu fostul semifinalist de la Exatlon

Alex Nedelcu, unul dintre semifinalistii de la Exatlon, si-a reluat viata de dinainte de a pleca in competitia din Republica Dominicana.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Ce a facut Alex Nedelcu dupa ce s-a intors de la Exatlon! Imagini de acum cu fostul semifinalist de la Exatlonicon photo

Numai ca acum, Alex Nedelcu este recunoscut de toata lumea, iar in orasul sau natal, Buzau, este o adevarata vedeta. In Buzau, familia lui Alex are o scoala de dans, unde in ultimele saptamani, fostul conurent de la Exatlon si-a petrecut mult timp, spre incantarea buzoienilor.

Alex si familia lui au fost si invitatii unei emisiuni a televiziunii locale, unde Alex a facut si o demonstratie de dans. “Exatlon s-a terminat, acum viata mea continua. Vreau sa-mi realizez proiectele la care visez”, le-a spus Alex fanilor sai.


Alex Nedelcu a marturisit ca printre cele mai importante proiecte ale sale este infiintarea propriei sali de dans in Bucuresti.

 
ŞOC! S-a terminat urât prietenia dintre Alin Andronic şi Iulian Pîtea după Exatlon! Schimb dur de replici între cei doi ”războinici” chiar în aeroport! EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”icon photo

Vedete

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”

Situaţie fără precedent pentru Hasibe. Dupa ce a fost curtata indelung de Mumtaz, Hasibe pare ca s-a mai “inmuiat” putin.

Titlu secțiune