Ce a făcut Alex Zănoagă după ce Simina a născut! A recunoscut în fața tuturor

Alex Zănoagă și Simina sunt de ieri fericiții părinți ai lui Dominic, motiv pentru care proaspătul tătic abia dacă a închis un ochi.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Alex Zănoagă este de ieri tăticul unui frumos băiețel și a recunoscut că este în culmea fericirii.Din cauza pandemiei de coronavirus proaspătul tătic nu s-a putut duce la Simina la spital, motiv pentru care emoțiile sunt și mai mari. Alex numără orele până când se va întâlni pentru prima dată cu fiul lui, motiv pentru care a ales să își petreacă timpul cu fratele lui. Cei doi au petrecut împreună după ce au aflat vestea că Simina a născut și chiar au împărtășit și cu fanii de pe Instagram acest lucru.

Citeste si: Dezvăluiri din spital! Simina de la Puterea Dragostei stă într-o rezervă specială cu bebelusul ei! ”Este izolată!” EXCLUSIV

Unchiul lui Dominic l-a întrebat pe proaspătul tătic cum se simte în această postură și aproape că nu mai avea cuvinte să răspundă.

fara descriere

„Cum te simți în postura de tată? Mai sunt 12 ore și va veni Dominic acasă”, l-a întrebat fratele lui, iar răspunsul lui Alex a fost unul cât se poate de emoționant: „Sunt cel mai fericit! Nici nu prea am dormit”, a spus Alex Zănoagă vizibil emoționat.

Citeste si: Andy de la Puterea Dragostei a recunoscut că există un videoclip compromițător cu el și Ligi: „Ea avea pantalonași scurți, ne-am...”

fara descriere

Chiar dacă a petrecut mare parte din timp alături de fratele lui pentru a trece mai ușor de emoțiile venirii acasă a fiului său și a Siminei, Alex nu a stat cu mâinile în sân. Tăticul deja i-a pregătit micuțului Dominic pătuțul în care își va petrece cel mai mare din timp. Alex Zănoagă a postat pe contul lui de Instagram un frumos videoclip în care le arată fanilor cum a decorat camera lui Dominic. Pătuțul superb este înconjurat de baloane care oferă o atmosferă jucăușă camerei lui Dominic.

Citeste si: Simina de la Puterea dragostei a născut! Primele imagini cu micul Dominic, ce a făcut tatăl său

Prima fotografie cu Dominic, băiețelul Siminei și al lui Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei

Simina și Alex Zănoagă sunt oficial părinți. Dominic a fost adus pe lume luni dimineața, 6 aprilie, în mare secret.

Simina și Alex Zănoagă au devenit părinții unui băiețel sănătos. Ei sunt în culmea fericirii, chiar dacă nu pot fi unul lângă celălalt fizic. Fratele lui Alex, George, a postat un videoclip pe contul său de Instagram, în care se poate observa conversația video din cei doi proaspăți părinți. Aflată în spital, dar cu băiețelul de partea ei, Simina pare mai fericită decât niciodată. 

Citește continuarea aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate