Ce a facut Alexandra Ungureanu la trei luni de la despartirea de iubit!

Alexandra Ungureanu a decis sa isi refaca viata dupa despartirea de fostul ei iubit, Andrei Gheorghiu. Desi ar fi trebuit sa ajunga cu el in fata altarului, ba chiar sa se mute cu barbatul la New York, unde acesta absolvise un colegiu in IT, in urma cu aproape trei luni totul s-a terminat intre ei, fara sanse de impacare vreodata.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Daca o vreme cantareata a fost distrusa si nimeni nu putea sa ii aduca un zambet, ei bine, mai nou, Alexandra pare ca si-a revenit. Mai mult, a si plecat intr-o vacanta in Franta pentru a se relaxa si a se detasa de probleme.

“Alexandra a simtit nevoia sa se rasfete in plimbari lungi prin locurile preferate din Paris pe care artista si-a dorit din suflet sa le revada. In plus, odata ajunsa la palatul Versailles, a avut parte de un circuit atipic, atat prin vastele gradini ale palatului, cat si in interioarele luxoase. Nu a ratat nici casa pictorului Claude Monet, aflata pe malul Senei, si unde s-a recules in vastele gradini cu podete japoneze, salcii, flori multicolore si helestee cu nuferi care i-au servit drept muze pictorului impresionist in peste 50 de tablouri”, au povestit apropiatii cantaretei pentru WOWbiz.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: