Ce a făcut Ana-Maria de la Puterea Dragostei după ce Bogdan Mocanu a câștigat finala! Prima reacție a blondinei

Ana-Maria l-a felicitat pe Bo0gdan Mocanu imediat ce a aflat că a câștigat finala Puterea Dragostei. Ce mesaj frumos i-a transmis blondina.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Ana-Maria Lintaru și Bogdan Mocanu nu au format un cuplu în casa Puterea Dragoseti, dar telespectatorii fideli ai emisiunii au observat chimia dintre ei și chiar speră ca cei doi tineri să aibă o relație frumoasă afară. După ieșirea frumoasei blondine din emisiune, ea s-a întors în România, dar a continuat să țină legătura cu singurul concurent de care s-a apropiat. Chiar el i-a spus Andreei Mantea că vorbește cu Ana-Maria în fiecare zi de la plecare ei din Turcia.

Bogdan Mocanu a fost unul dintre cei mai iubiți băieți din primul sezon al emisiunii Puterea Dragostei și nu e de mirare că a câștigat marea finală. Imediat după ce a fost făcut anunțul că ieșeanul va pleca cu premiul, el a publicat o fotografie în care apare alături de Bianca, câștigătoarea din casa fetelor. El a mulțumit fanilor penrtu tot sprijinul și a recunoscut că era copleșit de emoții.

fara descriere

Ana-Maria Lintaru l-a felicitat pe Bogdan Mocanu imediat ce a aflat și ea că tânărul pe care a pus ochii încă de la intrarea ei în emisiunea Puterea Dragostei a câștigat trofeul. „Atât de fericită pentru tine! ♥️”, i-a transmis ea printr-un mesajl public lăsat în dreptul ultimei fotografii.

Citeste si: Actrița părăsită de regizorul Radu Dragomir pentru Dana Rogoz a împlinit 51 de ani! Ozana Oancea are un copil cu actualul soț al Danei FOTO

fara descriere

Reacția lui Bogdan Mocanu după ce a câștigat finala Puterea Dragostei 

„Multumesc din inima! Am făcut această poza dinainte sa avem idee ca aceasta va fi formula de încheiere a acestui sezon! Felicitări @comanicibianca, meriti tot! Mi-ati fost alături mereu iar cu bune si cu rele am reusit sa va transmit un pic din ceea ce am simtit eu in acest sezon, sentimente care m-au ridicat deasupra tuturor. Este greu sa exprim tot ce simt însă va asigur ca emoțiile sunt profunde! Va multumesc din nou! Sunteti minunați!”, a scris Bogdan Mocanu pe pagina lui de Instagram. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate