Ce a făcut Andreea Marin înainte de Gala Atipic Beauty de are acum un ten atât de sănătos şi luminos

Andreea Marin a avut o apariţie memorabilă la ediţia din acest an a Galei Atipic Beauty.

Autor: R.L.

Tenul vedetei a radiat de sănătate şi fermitate în lumina reflectoarelor, detaliu ce a atras aprecieri din partea celor prezenţi la evenimentul de la Palatul Parlamentului.

Pentru a ajunge la un astfel de efect, Andreea Marin a apelat, înaintea galei, la un ritual adoptat inclusiv de vedetele de la Hollywood.

Este vorba de un tratament facial total neinvaziv. Preţ de o jumătate de oră tenul vedetei a avut parte de un masaj special patentat de specialiştii de peste hotare.

 

 

Tratamentul are rolul de a stimula pe loc producţia de colagen refăcând rapid conturul facial, reîntinerind trăsăturile şi oferind o piele fină şi radiantă.

 

Este unul din puţinele tratamente faciale pe care vedeta a acceptat să le urmeze, ştiindu-se faptul că apelează strict la tratamentele total neinvazive. Efectul oferit este vizibil spectaculos în cazul de faţă.

Acesta are proprietăţi extraordinare: reduce ridurile şi liniile fine, stimulează drenajul limfatic, elimină pungile de sub ochi şi cearcănele, are efect de lifting şi anti-aging, reface conturul facial, elimină bărbia dublă, redă luminozitatea feţei.

 

Şi asta doar prin acţiunea de masaj care stimulează producţia naturală de colagen a pielii. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies