Ce a făcut Bianca de la ”Puterea Dragostei” după ce a plecat din emisiune! Imagini BOMBĂ cu fosta concurentă, la striptease, în București

Bianca de la ”Puterea Dragostei”, eliminată din competiție în urma complotului pus la cale de băieții din show, pare să nu sufere foarte mult, iar de cum s-a întors în România a mers la striptease. Motivul oficial: un concert de zile mari al formației Mahala Rai Banda.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Evident, de cum a ajuns acolo, Bianca a fost imediat recunoscută de cei din jur, iar tânăra concurentă a fost asaltată de fanii emisiunii ”Puterea Dragostei”, cu toții insistând să se fotografieze cu ea.

Citeste si: Plușica de la "Puterea Dragostei", cu lacrimi în ochi! Ce a emoționat-o atât de tare

Citeste si: De ce are "boală" Alex pe Mary, noua intrată la Puterea Dragostei? Legătura complicată dintre blondă și fratele acestuia?

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, declarații șocante: ”Adrian e al meu în fiecare noapte!” Adevărul gol-goluț despre cei doi! EXCLUSIV

Însoțită de o amică de-ale sale, Bianca a petrecut întreaga noapte în clubul de striptease din Centrul capitalei, ea asistând la show-ul pus în scenă de celebra trupă Mahala Rai Banda, aplaudând frenetic fiecare melodie cântată de formația de muzică lăutărească. Mai mult decât atât, cum în seara respectivă, pe lângă show-ul celor de la Mahala Rai Banda a avut loc și un show lesbi, Bianca, fără să clipească, a admirat momentele încărcate de senzualitate ale celor două tinere care se dădeau în spectacol, pe scenă, alături de formația de muzică lăutărească, cu o plăcere deloc disimulată.

De altfel, imaginile dovedesc că Bianca a petrecut la striptease, iar informatiile cu privire la noaptea nebună petrecută acolo, aflate în premieră de reporterii WOWbiz.ro de la cei care au văzut-o acolo, sunt de-a dreptul interesante.

fara descriere

”A stat toată noaptea la striptease, s-a distrat de minune. E clar că a mai văzut show-uri precum cele pe care le-a admirat în club, mai ales că se distra de minune alături de o amică de-ale sale, chicoteau tot timpul, se îmbrățișau, e clar că erau tare apropiate. Toată noaptea a și băut, doar shot-uri de tequila a consumat, deloc puține”, ne-a spus unul dintre cei care au recunoscut-o pe concurenta de la ”Puterea Dragostei” care s-a certat cu toți colegii de emisiune până în ultima zi petrecută în show-ul prezentat de Andreea Mantea.

 

Bianca, concurenta făcută praf de băieții din casa ”Puterea Dragostei”

 

Supărați că Bianca nu a fost eliminată, așa cum își doreau, băieții au început să râdă și să scoată fel și fel de sunete, toate pentru a o jigni și umili. În timp ce ea cobora scările, concurenții de la Puterea Dragostei fredonau diverse melodii și imitau animale. Deși a fost clar deranjată de această primire, Bianca a ales să îi ignore. Discuția a degenerat și, și de această dată, băieții și fetele au spus despre Bianca Comănici că are o igienă precară și că își lăsa lenjeria intimă pe podeaua din cameră. Supărată, Bianca a izbucnit în plâns și a părăsit platoul, spunând că vrea să iasă din emisiune, pentru că s-a săturat să fie batjocorită.

Bianca de la Puterea Dragostei i-a mărturisit de mai multe ori lui None că îl iubeşte şi că îşi doreşte din tot sufletul să formeze un cuplu cu el. Din păcate pentru ea însă, sentimentele nu sunt reciproce, tânărul spunându-i, în fel şi chip, câteodată chiar pe un ton ridicat şi în termeni duri că nu o place şi că nu vrea să aibă de a face cu ea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate