Ce a făcut Bianca de la Puterea Dragostei după ce None a apărut în emisiune!

Toți ochii au fost ațintiți asupra Biancai când Mădălin None a revenit în casa de la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

None a intrat la Puterea Dragostei sezonul 2

Mădălin None, unul dintre cei mai iubiți concurenți din primul sezon de la Puterea Dragostei s-a întors în show. El a fost întâmpinat cu veselie de noile concurente, numai Bianca și Mary l-au privit cu suspiciune. Și asta pentru că în primul sezon de la Puterea Dragostei, Bianca a fost îndrăgostită de None, iar tânărul nu i-a răspuns cu aceleași sentimente. Mai mult, între cei doi concurenți au fost de mai multe ori schimburi de replici dure, sfârșite uneori cu lacrimi din  partea Biancăi.

Citeste si: Bianca o să înnebunească când o să vadă imaginile! Livian, scene fierbinți pe yacht, cu Andra și Andreea de la Puterea Dragostei

Cum a decurs revederea dintre Bianca de la Puterea Dragostei si None

În momentul în care None a intrat în casă, acesta s-a dus la fiecare fată și a pupat-o. S-a dus și la Bianca, a salutat-o și a pupat-o pe obraz.

None a intrat la Puterea Dragostei sezonul 2 si o pupa pe Bianca

Bianca a încercat toată emisiunea să stea departe de None, să nu interacționeze deloc cu acesta. Iar după ce s-a încheiat prima ediție a show-ului în care Mădălin None s-a reîntors în casă, Bianca a postat pe paginile ei de socializare mai multe poze cu ea și Livian. Sunt poze în care Bianca este extrem de drăgăstoasă cu iubitul ei.

Citeste si: Mădălin None s-a întors la Puterea Dragostei! Ce reacție a avut Bianca când fosta ei iubire a pășit în casă

Citeste si: Puterea dragostei! Șoc pentru Bogdan Mocanu! Unui concurent îi place de Ana, fosta lui iubită! ”Ea este genul meu”!

Bianca il pupa pe Livian, dupa intrarea lui None in emisiunea Puterea Dragostei

None a spus de la ce a plecat scandalul cu Bianca în sezonul 1 de la Puterea Dragostei

None a mărturisit de cum a intrat la Puterea dragostei sezonul 2 că tot scandalul dintre el și Bianca a plecat de la anumiți susținători ai acesteia care au vorbit urât despre el, dar mai ales despre mama lui. Totuși, și el a tot atacat-o pe Bianca. După ce a ieșit din emisiune, None a dezvăluit că Bianca este o persoană falsă. Mai mult, el a spus și că tânăra stă în competiție doar din motive financiare. “Ea stă în casă numai pentru bani! Nu iubește pe nimeni! Și atunci, să punem fața ei pe ecran, să scriem un numar de cont și să așteptăm donațiile. Poate așa o să ii placă”, a spus bărbatul în urmă cu câteva luni. Rămâne de văzut dacă acum, când Bianca are o relație cu Livian, None își va schimba punctul de vedere. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate