Ce a făcut Bianca Drăguşanu după despărţirea fulgerătoare de Alex Bodi! Unde s-a dus frumoasa blondină la scurt timp de la cearta dură din restaurant! EXCLUSIV

Bianca Drăguşanu s-a întors de urgenţă în Bucureşti

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

Ieri, o ştire bombă a zguduit lumea modenă mioritică! Bianca a rupt relaţia cu Alex Bodi, surprinzător, după o vacanţă de Crăciun pasională la munte. Ruptura s-a produs într-un restaurant din Poiana Braşov, în urma unor discuţii aprinse între cei doi.

Bianca Drăguşanu s-a despărţit de iubit! Ce pune la cale diva în Bucureşti?

Separarea oficială a vedetei de iubit a fost confirmată imediat de prieteni! ”Bia s-a despărţit de Bodi în urmă cu 24 de ore. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva, în ciuda faptului că ei au mai avut certuri puternice de-a lungul timpului! Pe de altă parte, din câte îi ştim noi, nu este exclusă nici o împăcare pe ultima sută de metri înainte de Revelion. Orice este posibil în cuplu acesta, dar, cel puţin deocamdată, putem spune că sunt separaţi”, au dezvaluit apropiaţii, vineri, la orerele prânzului! (intră să vezi o mare surpriză, în ce ţară şi-a deschis magazin Bianca Drăguşanu)

fara descrierePe de altă parte însă, aceleaşi surse susţin că, în mod paradoxal, Bianca Drăguşanu s-a despărţit de iubit, dar se simte extrem de bine. ”S-a întors imediat în Bucureşti după ceartă, nu a mai vrut să rămână la munte. După conflictul verbal din restaurant, a plecat supărată, şi-a luat lucrurile şi a părăsit hotelul! Totuşi, acum, starea ei de spirit este una foarte bună, a revenit la sală, la atelier, la fetiţa ei, şi se pregăteşte de o petrecere de Revelion surpriză”, au povestit persoane din preajma blondinei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate