Ce a făcut Bianca Drăguşanu după despărţirea fulgerătoare de Alex Bodi! Unde s-a dus frumoasa blondină la scurt timp de la cearta dură din restaurant! EXCLUSIV

Bianca Drăguşanu s-a întors de urgenţă în Bucureşti

Autor: Cornelia Ionescu

Ieri, o ştire bombă a zguduit lumea modenă mioritică! Bianca a rupt relaţia cu Alex Bodi, surprinzător, după o vacanţă de Crăciun pasională la munte. Ruptura s-a produs într-un restaurant din Poiana Braşov, în urma unor discuţii aprinse între cei doi.

Bianca Drăguşanu s-a despărţit de iubit! Ce pune la cale diva în Bucureşti?

Separarea oficială a vedetei de iubit a fost confirmată imediat de prieteni! ”Bia s-a despărţit de Bodi în urmă cu 24 de ore.

Nimeni nu se aştepta la aşa ceva, în ciuda faptului că ei au mai avut certuri puternice de-a lungul timpului! Pe de altă parte, din câte îi ştim noi, nu este exclusă nici o împăcare pe ultima sută de metri înainte de Revelion. Orice este posibil în cuplu acesta, dar, cel puţin deocamdată, putem spune că sunt separaţi”, au dezvaluit apropiaţii, vineri, la orerele prânzului! (intră să vezi o mare surpriză, în ce ţară şi-a deschis magazin Bianca Drăguşanu)

Citeste si: Dovada că Bianca Drăguşanu mai are sentimente pentru Victor Slav. Uite ce a făcut vedeta. Oare vrea să se împace cu fostul soţ? FOTO!

Pe de altă parte însă, aceleaşi surse susţin că, în mod paradoxal, Bianca Drăguşanu s-a despărţit de iubit, dar se simte extrem de bine. ”S-a întors imediat în Bucureşti după ceartă, nu a mai vrut să rămână la munte. După conflictul verbal din restaurant, a plecat supărată, şi-a luat lucrurile şi a părăsit hotelul! Totuşi, acum, starea ei de spirit este una foarte bună, a revenit la sală, la atelier, la fetiţa ei, şi se pregăteşte de o petrecere de Revelion surpriză”, au povestit persoane din preajma

blondinei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Drăguşanu are pile mari la Moş Crăciun. Uite ce cadouri de peste 30.000 de euro a primit de la Moş Crăciun. Costa cât o garsonieră. FOTO!

Bianca Drăguşanu are o afacere profitabilă şi un iubit putred de bogat, dar îşi vinde încălţările purtate din dressing. Uite cizmele superbe şi geanta de lux de care vrea să...

Surpriză mare! Bianca Draguşanu şi Victor Slav, din nou împreună! Familia s-a reunit înainte de sărbători

Declaraţia şocantă a lui Cătălin Botezatu! Ar fi vrut un copil cu Bianca Drăguşanu: „ Dar niciodată nu spune niciodată”

Ungaria dă lovitura în TRANSILVANIA! Este informația momentului în România: SE EXTIND!

„Am avut multe momente de cotitură." Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cel mai tragic moment pe care l-a trăit

Procurorii DNA au pus tunurile pe afacerile din pandemie. Zeci de doare sunt în lucru

Surpriză mare! Bianca Draguşanu şi Victor Slav, din nou împreună! Familia s-a reunit înainte de sărbători

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies