Ce a făcut Brigitte Sfăt la doar câteva ore după căsătoria cu Florin Pastramă

Nunta dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă a surprins o bună parte a showbiz-ului, cu atât mai mult cu cât cei doi au decis să își facă jurămintele la doar câteva luni după ce s-au cunoscut.

Autor: Calin Perian

In articol:

În cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc ieri la Primăria Voluntari, Brigitte și iubitul ei, Florin Pastramă, au spus ”DA”, bărbatul tremurând de emoție mai tare ca în duelurile de la ”Ferma” în respectivele momente.

Citeste si: În timp ce Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă s-au cununat civil, naşii de cununie erau în vacanţă în Tunisia! Avocata Tripona şi Călin Murgu nu au fost alături de finii lor! EXCLUSIV

Citeste si: Brigitte Sfăt, însărcinată? Primele declaraţii după cununia cu Florin Pastramă

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Brigitte Sfăt, scandal cu prietenele din cauza lui Florin Pastramă

Brigitte a purtat o rochie albă, tot alb a fost și sacoul mirelui și buchetul miresei. Evident, după cununia civilă a urmat și una religioasă, iar apoi, fericită până peste poate că și-a legat destinele în fața lui Dumnezeu, Brigitte Sfăt l-a luat pe Florin Pastramă de mână și au mers la petrecerea care a marcat evenimentul, alături de alți colegi de-ai lor din show-ul ”Ferma”. Iar imediat ce s-a închetat petrecerea, Brigitte Sfăt a luat o decizie care, cu siguranță, i-a provocat fiori de plăcere lui Florin Pastramă, actualul ei soț.

Mai exact, a renunțat pe contul de socializare la numele anterior, cel de Năstase și l-a schimbat în Pastramă, semn că Brigitte este îndrăgostită până peste cap și a lăsat deoparte trecutul ei.

De altfel, așa cum au și recunoscut, cei doi proaspăt însurăței își doresc la modul cel mai serios să formeze o familie în adevăratul sens al cuvântului și vor să facă repede copii.

"Mi-aș dori, dar nu sunt însărcinată", a spus Brigitte Sfăt imediat după cununie, iar Florin Pastramă, soțuul vedetei, a făcut precizarea pe care o aștepta toată lumea. "Vreau cinci copii", a explicat Florin Pastramă.

Brigitte Sfăt e la a patra căsnicie, Florin Pastramă e la prima

Brigitte se află la a patra căsnicie. Primul ei bărbat, Octavian Sfăt, a murit în 2002, apoi fostul manechin a fost partenera lui Ovidiu Torj, din 2006 până în 2010, pentru ca în 2013 să se mărite din

nou, cu fostul mare tenismen Ilie Năstase, de care s-a separat anul trecut. Brigitte are doi copii, Robert (18 ani), din prima căsnicie, și Sara (10 ani), din căsnicia cu Ovidiu Torj. Mult mai puțin experimentat pare să fie Florin Pastramă care, deși trebuia să se însoare după Ferma cu logodnica lui de atunci, Raluca Podea, a cedat ”ispitei” și a decis să se căsătorească cu Brigitte Sfăt, el fiind la primul său mariaj.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies