Ce a făcut Culiță Sterp când a văzut copil care vindea flori printre mașini: „N-avem gagici să luăm flori...” Gestul l-a surprins pe Bogdan Mocanu

Culiță Sterp și Bogdan Mocanu au fost suprinși în trafic de un copil care vindea flori. Din conversația lor se înțelege că nu e prima oară când se întâlnesc cu vânzătorul de flori.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Ce a făcut Culiță Sterp când a văzut copil care vindea flori printre mașini


In articol:

Culiță Sterp și Bogdan Mocanu sunt doi bărbați liberi și se plimbă liberi ca păsările cerului prin oraș. Cei doi au fost întâmpinați în trafic, astăzi, de un băiat care vindea flori printre mașini, la semafor. Imediat cum a apărut în dreptul mașinii, Bogdan Mocanu a și pus mâna pe telefon și a făcut un Instastory cu băiatul amărât care încerca să câștige și el un bănuț. 

Citeste si: Declarație șoc a lui Livian despre Ella de la Puterea dragostei! ”Dacă vrei să fii cu mine, trebuie să te accepte veverița”

Bogdan Mocanu l-a întâmpinat cu bucurie pe băiat și a ținut să precizeze că nu mai are cui să-i cumpere flori acum. 

Citeste si: Situație de coșmar pentru Bianca de la Puterea Dragostei. Familia concurentei este grav afectată de coronavirus

„Nu avem gagici să luăm flori! Nu avem gagici, dar uite, lasă-ți-i ție!” a spus Culiție Sterp în timp ce i-a întins o sumă de bani băiatului.

Ce a făcut Culiță Sterp când a văzut copil care vindea flori printre mașini

Bogdan Mocanu a rămas plăcut surprins de faptul că artistul nu i-a luat florile băiatului, dar în schimb, l-a ajutat cu un bănuț.

Citeste si: Puterea dragostei 30 mai. Livian și Ramona, ipostaze intime în camera roșie: „Ne-am simțit bine”

Andra Volos și Bogdan Mocanu au jucat în videoclipul lui Culiță Sterp

Ce a făcut Culiță Sterp când a văzut copil care vindea flori printre mașini

Cu toate că Andra Volos și Bogdan Mocanu s-au depărțit, cei doi rămân în continuare un cuplu carismatic preferat de cei mai mulți fani Puterea Dragostei și mai nou, și de artiști. După ce Andra Volos și Bogdan Mocanu au jucat rolul unui cuplu perfect în clipul unei melodii, cei doi au ales să joace rolul de iubiți și în videoclipul piesei lui Culiță Sterp. Cei doi foști iubiți au precizat pe canalele lor de socializare că aceste colaborări nu le vor aduce o împăcare. Cu toate acestea, fanii încă speră ca cei doi să își mai acorde o șansă, mai ales după ce au văzut imaginile delicioase din videoclipul în care Andra a fost și cerută de soție. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate