Ce a făcut Elena Marin, asistenta lui Morar, cu câteva ore înainte de incidentul din emisiune

Elena Marin, asistenta lui Mihai Morar, a organizat marţi, înainte de incidentul din platoul emisiunii, o întâlnire cu admiratorii săi de pe Facebook, în semn de mulţumire pentru cele peste zece mii de like-uri pe care le are pe pagina sa oficială.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere
Inainte de incidentul din platoul emisiunii Rai da buni, în care scara pe care era urcat Mihai Morar a alunecat şi a căzut peste ea, lovind-o destul de tare la umărul drept, Elena, cunoscută şi ca dansatoare a Andreei Bălan, s-a intalnit cu admiratorii sai de pe Facebook. Ea nu s-a sfiit să le arate celor prezenţi câţiva paşi de dans, fapt ce i-a încântat pe toţi.

fara descriere“Mă bucur foarte tare să văd că am alături de mine persoane minunate care mă susţin, indiferent de ceea ce fac şi vreau să le mulţumesc încă o dată că sunt alături de mine. M-am simţit extraordinar alături de cei prezenţi şi le promit multe surprize frumoase în viitor!”, a declarat frumoasa asistenta tv.

fara descriereLa o zi după incident, Morar i-a oferit Elenei un coşuleţ cu flori şi şi-a cerut scuze în mod public pentru ce s-a întâmplat.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate