Ce a făcut Gheorghe Dincă din Caracal în celula din Jilava: „Își trăgea o pătură pe cap ca să...”

Gheorghe Dincă are viață grea în Penitenciarul Jilava, după ce a fost transferat de la IPJ Olt.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Gheorghe Dincă a fost transferat din arestul IPJ Olt în arestul Capitalei, iar apoi la Penitenciarul Jilava. Era obișnuit să iasă în fiecare zi de după gratii și să meargă cu anchetatorii la casa lui din Caracal, acolo unde se efectuau cercetări și reconsituiri.

De când a fost transferat la București, Gheorghe Dincă și-a schimbat comportamentul și nu mai are același aer de superioritate pe care îl avea atunci când încă se simțea în elementul lui.

Citeste si: De ce nu plânge mama Alexandrei Măceșanu, fata răpită de Gheorghe Dincă în urmă cu mai bine de două luni

Citeste si: Suma uriașă pe care o plătește anual nora lui Liviu Dragnea pentru întreținerea noului Lamborghini! Ar putea să-și cumpere două Loganuri pe an de banii ăștia

Citeste si: Cazul șocant al mamei proxenete! Trei fetițe ar fi fost exploatate, iar cea care le-a dat viață ar fi știut totul! Câți bani plăteau clienții

fara descriere

Gheorghe Dincă a fost amenințat în Penitenciarul Jilava

Gheorghe Dincă a fostr tansferat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru o nouă expertiză psihiatrică. El a fost închis singur într-o celulă și supravegheat tot timpul de polițiști.

„A fost închis singur într-o cameră cu șapte paturi pe un nivel, nu suprapuse. Nu a avut televizor în celulă și din această cauză a preferat să citească din câteva cărți. Își trăgea o pătură pe cap ca să poată dormi, pentru că avea tot timpul lumina aprinsă. Se ascundea de ceilalți deținuți. De frica lor a refuzat să iasă în curte, la aer. Îi era frică că o să-l înjure. Mai toți deținuții care treceau prin dreptul celulei, unii dintre ei cu probleme psihice, îl înjurau. Unul dintre cei închiși cu el pe secție l-a amenințat că-i va scoate ochii cu un ciob de sticlă”, a declarat o sursă pentru Cancan.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate