Ce a făcut Hamude de la ”Puterea Dragostei” ca să scape de domnișoare, în club!

Succesul la femei este, pentru Hamude, o ”grijă” zilnică, fostul concurent de la ”puterea Dragostei” fiind, de cele mai multe ori, în centrul atenției domnișoarelor în momentul în care apare undeva.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

De curând, Hamude de la ”Puterea Dragostei” a decis să se distreze o seară, într-un club de fițe din București. Doar că, pentru a fi sigur că se poate distra fără să fie ”atacat de domnișoare”, a apelat la o manevră inedită.

Citeste si: Declarație șoc la Puterea dragostei! "Ricardo este un obsedat sexual"! Hamude a aruncat bomba și a justificat afirmația EXCLUSIV

Citeste si: Ce i-a spus Mocanu lui Hamude după ce Roxana a fost bătută de Andy! Dezvăluiri despre Puterea Dragostei

Citeste si: Puterea Dragostei: Hamude îi face praf pe Raluca și pe Ricardo! Acuzații grave: „Eu chiar nu înțeleg ce mai este de făcut”

Mai exact, toată noaptea petrecută în clubul cu pricina, Hamude de la ”Puterea Dragostei” a avut grijă să nu rămână singur. Și nu i-a fost deloc greu, mai ales că ajunsese acolo cu o gașcă imensă de amici de-ai săi, cu toți bărbați care petrec, priobabil, ore bune în sala de forță.

Îmbrăcat din cap până în picioare în negru, cu hauinele suficient de mulate pentru a impresiona cu mușchii umflați la sală, dar și cu nelipsita lui borsetă, în stilul Nicolae Guță, dar de firmă, Hamude a avut grijă să nu se obosească prea tare, preferând doar să stea pe lângă masă, să nu se agite prea mult și să se uite, cu un ochi de cunoscător, la domnișoarele din preajmă, fără însă să încerce să le curteze vreo secundă și, sopun martorii noștri, chiar descurajându-le să se apropie prea mult de el. ”S-a distrat bine, nu a băut alcool aproape deloc sau chiar deloc, a stat doar cu băieții. Era clar, nu ieșise la agățat, a preferat să stea cu amicii lui toată noaptea”, ne-a spus unul dintre petrecăreții din club din acea seară, cel care, de altfel, s-a și mirat de comportamentul concurentului de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

Hamude de la ”Puterea Dragostei”, relații cu năbădăi cu fetele din emisiune

Hamude a intrat în casa de la Puterea Dragostei în urmă cu câteva săptămâni. Deși inițial el a spus că o place pe Bianca, tânărul nu a mai vrut să facă un cuplu cu aceasta, mărturisind că este dezamăgit de comportamentul ei în afara casei. ”Bianca pentru mine nu contează, nu vreau să vorbesc despre ea. Nu mă interesează. Dacă doream să fiu fals, puteam să fac un cuplu cu o persoană cu care nu vreau să fiu de fapt, inclusiv cu Bianca. Nu îmi mai vorbiți de Bianca”, a spus Hamude. Mai mult, el nu vrea să facă un cuplu nici cu Roxana, pe care o consideră ca pe o soră și pe care o cunoaște de mai multă vreme. Nu a petrecut însă prea mult timp în casa ”Puterea Dragostei”, el fiind eliminat, de curând.

Hamude de la Puterea Dragostei a cerut-o de soție pe Elena Băsescu

Hamude a fost atras de personaje celebre și în urmă cu mai mulți ani. De altfel, el a devenit celebru pe vremea când era stripper și a cerut-o de nevastă pe Elena Băsescu. Nu o cunoștea personal pe fiica fostului președinte, însă era atras de ea și nu s-a ferit să spună acest lucru în presă. Hamude Dawoud este de origine musulmană, mama lui fiind româncă, iar tatăl iordanian. Hamude se prezintă a fi dansator și sportiv.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate