Ce a făcut Ioana, imediat după ce s-a căsătorit cu Ilie Năstase! A stârnit un val de reacții pe internet, iar Brigitte o să ia foc

Ceea ce a făcut Ioana după căsătoria cu Ilie Năstase a atras reacții din partea internauților. Brigitte o să ia foc dacă vede acest mesaj.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Astăzi Ioana Simion și Ilie Năstase au devenit soț și soție. Cei doi s-au căsătorit civil, iar bruneta din Constanța a publicat la scurt timp după prima fotografie de la fericitul eveniment. Un alt lucru pe care bruneta a ținut neapărat să-l facă a fost să-și reactualizeze informațiile de pe Facebook. Ea a scris „căsătorită cu Ilie Năstase” în rubrica dedicată detaliilor legate de relații.

Mai mult, constănțeanca a renunțat la numele ei de familie, Simion, și l-a preluat pe cel al celebrului tenismen, numindu-se acum, chiar și în mediul online, Ioana Năstase.

Ioana a stârnit un val de reacții pe Facebook

Reacțiile din partea fanilor și a prietenilor virtuali ai celor doi soți nu au întârziat să apară. Imediat ce vestea cea maer a fost dată pe internet, sute de mesaje au apărut pe pagina brunetei.

„Felicitări!”, „Cei mai frumoși! La mulți ani împreună! 🥂💏🥂”, „Casă de piatră și fericire maxima!!!!!”, „Sa fiti fericiti...Felicitari si casa de DIAMANT...”, sunt câteva dintre mesajele pe care Ioana și Ilie Năstase le-au primit.

Citeste si: Prima declarație a lui Alexandru Zănoagă după acuzațiile că are o altă iubită în afara casei Puterea Dragostei: "Toate pozele care au apărut cu mine..."

Citeste si: Abandonată de copii, o bătrână a ajuns la mila vecinilor și a autorităților: „În 20 de ani de vechime la Ambulanţă nu am mai văzut un asemenea caz!” Cum a fost găsită femeia

Citeste si: Brigitte Năstase, dezvăluiri cutremurătoare: „A murit cu ochii deschiși. Am încercat să îi fac respiraţie gură la gură...”

Brigitte o să ia foc dacă vede asta

Unul dintre mesajele care au apărut pe pagina Ioanei Simion făcea referire și la relațiile anterioare pe care le-a avut fostul tenismen.

„Ilie astea sunt femei adevărate, nu ce ai avut înainte! Felicitări😘😘😘😘”, a scris un bărbat. Acest comentariu o va înfuria cu siguranță pe Brigitte, fosta doamnă Năstase.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: