Vedete

Ce a facut Larisa in prima zi acasa, dupa eliminarea de la Exatlon! Putini au sesizat asta in aparitia ei de la WOWbiz

Larisa Vasile s-a intors luni dimineata in tara, dupa ce a fost eliminata de la Exatlon.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Ce a facut Larisa in prima zi acasa, dupa eliminarea de la Exatlon! Putini au sesizat asta in aparitia ei de la WOWbizicon photo

Larisa a fost asteptata la aeroport de sotul ei, de mama si de cateva prietene. A fost o intalnire emotionanta, insa ajunsa acasa, Larisa a avut parte de o alta surpriza: sotul umpluse casa cu lumanarele!

Au urmat cateva ore bune in care cei doi au vorbit, Larisa a povestit o parte din intamplarile sale de la Exatlon. Seara, fosta concurenta de la Exatlon a mai avut parte de o surpriza. Dupa intoarcerea de la WOWbiz, emisiune unde a fost invitata, a gasit casa plina de prieteni, pregatiti pentru o mega petrecere.

Ce a facut Larisa dupa ce s-a intors acasa! Si-a pus verigheta

Insa, primul lucru pe care l-a facut Larisa cand a ajuns acasa a fost sa-si puna verigheta pe inelarul de la mana stanga, acolo unde cu exceptia perioadei in care a fost la Exatlon, bijuteria se afla de sapte ani, de cand tanara s-a casatorit cu Shady. Putini au fost insa cei care au sesizat asta in emisiunea WOWbiz de aseara, unde Larisa a fost invitata. 

Larisa Vasile a fost concurenta in competitia Exatlon mai bine de trei luni, ramanand in final singura fata din echipa Faimosilor.

 
Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune