Vedete

Ce a facut Larisa in prima zi acasa, dupa eliminarea de la Exatlon! Putini au sesizat asta in aparitia ei de la WOWbiz

Larisa Vasile s-a intors luni dimineata in tara, dupa ce a fost eliminata de la Exatlon.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Ce a facut Larisa in prima zi acasa, dupa eliminarea de la Exatlon! Putini au sesizat asta in aparitia ei de la WOWbizicon photo

Larisa a fost asteptata la aeroport de sotul ei, de mama si de cateva prietene. A fost o intalnire emotionanta, insa ajunsa acasa, Larisa a avut parte de o alta surpriza: sotul umpluse casa cu lumanarele!

Au urmat cateva ore bune in care cei doi au vorbit, Larisa a povestit o parte din intamplarile sale de la Exatlon. Seara, fosta concurenta de la Exatlon a mai avut parte de o surpriza. Dupa intoarcerea de la WOWbiz, emisiune unde a fost invitata, a gasit casa plina de prieteni, pregatiti pentru o mega petrecere.

Ce a facut Larisa dupa ce s-a intors acasa! Si-a pus verigheta

Insa, primul lucru pe care l-a facut Larisa cand a ajuns acasa a fost sa-si puna verigheta pe inelarul de la mana stanga, acolo unde cu exceptia perioadei in care a fost la Exatlon, bijuteria se afla de sapte ani, de cand tanara s-a casatorit cu Shady. Putini au fost insa cei care au sesizat asta in emisiunea WOWbiz de aseara, unde Larisa a fost invitata. 

Larisa Vasile a fost concurenta in competitia Exatlon mai bine de trei luni, ramanand in final singura fata din echipa Faimosilor.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!

Hasibe banuieste ca fiica ei, Mavi, ascunde ceva, in legatura cu “dragostea” care s-a infiripat intre tanara si Faysal.

Titlu secțiune