Ce a făcut Loredana Chivu după ce s-a combinat cu None de la Puterea Dragostei!

Loredana Chivu și None de la Puterea Dragostei formează cel mai nou și mai exploziv cuplu din showbiz. Cei doi s-au afișat într-un club de fițe, iar noi am publicat imaginile exclusive.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

După ce s-au distrat împreună în club, Loredana Chivu a luat avionul cu destinația Berlin.

"De la un eveniment la altul🖤 Mulțumesc Târgu Jiu pentru o seară superbă, în această seară ne vedem la Berlin!", a scris Loredana Chivu pe contul ei de Facebook.

Loredana Chivu este o femeie împlinită și fericită

Loredana Chivu a fost de multe ori ținta răutăților celor din jur. Anul acesta ea a împlinit vârsta de 29 de ani și a spus că a ajuns într-un punct al vieții ei în care nu se mai lasă afectată de părerile negative ale celorlalți.

"De-a lungul timpului am învăţat ce mă face pe mine fericită şi împlinită. E mai bine să-ţi ţii viaţa personală pentru tine, pentru că sunt oameni care mă plac, sunt oameni care nu mă plac şi oamenii rău au de obicei tendinţa să strice. Am ajuns la vârsta la care nu-mi mai doresc să stârnesc vreo invidie. A fost o greşeală din partea mea, o greşeală din care am învăţat. Învăţ din greşeli şi iau cu mine doar partea bună a lucrurilor.
Atâta timp cât eu sunt fericită şi împlinită, restul nu mai contează. Trebuie să ştim să apreciem clipele de fericire pe care le trăim, să le trăim cu intensitate", a declarat Loredana Chivu.

Citeste si: Bomba anului in showbiz! None de la Puterea Dragostei s-a combinat cu Loredana Chivu. Imagini exclusive

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P