Ce a făcut Mihai Mitoşeru când o dansatoare din buric a venit la masa lui! VIDEO

Vedete

Ce a făcut Mihai Mitoşeru când o dansatoare din buric a venit la masa lui! VIDEO

Mihai Mitoşeru s-a distrat cu o dansatoare din buric la un restaurant.

Mihai Mitoşeru s-a distrat cu o dansatoare din buric într-una din serile trecute. Prezentatorul emisiunii „Se strigă darul!” de la Kanal D a fost la un restaurant cu specific arăbesc, împreună cu nişte amici.( vezi motivul pentru care fosta soţie a lui Mitoşeru a fost dată în judecată)

Citeste si: Aici a fost începutul sfârşitului pentru căsniciile Oanei Roman şi a lui Mihai Mitoşeru! După ce au făcut această fotografie, s-a ales praful! FOTO

Citeste si: Patru ani de la cununia civilă cu Naomi! Ce a apărut azi pe pagina de Facebook a lui Mihai Mitoșeru deși a divorțat

Citeste si: Provocarea Andreei Mantea, mai ceva ca-n filme! Cum a “descins” un mire în casa miresei sale, la nunta din această seară de la “Se strigă darul!”

După ce au servit masa, ei au băut câte un pahar cu vin, moment în care în local a avut loc un moment artistic, o dansatoare din buric care a evoluat pe muzică orientală.

Aceasta a venit direct în spatele lui Mitoşeru şi a început să îşi mişte ritmic bustul chiar lângă Mihai. Mitoşeru a simulat că i se face cald, ducându-şi mâna la gât, apoi a ciocnit un pahar cu vin.

Mihai Mitoşeru s-a distrat cu o dansatoare. A divorţat în toamnă de Noemi

Mihai este burlac din toamna lui 2019, după ce a divorţat la notar de Noemi. Ei erau împreună din 2006, iar în decembrie 2015 s-au căsătorit civil.

Am avut bunul simt sa ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp si nu mai pot sa fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărât ca săptămâna viitoare sa mergem la notar și să divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase in criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei! ’, a postat Mitoşeru.

„Știu ca ne iubim (e greu sa treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreuna (și au fost multe in 13 ani!) și vreau sa fie fericita toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine!", a mai spus Mihai Mitoșeru.