Ce a făcut Mircea Nebunu după ce Birică l-a atacat. Totul s-a întâmplat joi, la Milano!

Mircea Nebunu a mers la Milano după ce Birică i-a adus acuzaţii grave pe Facebook. Birică a transmis recent un live dur pe Facebook la adresa lui Mircea Nebunu, fiind deranjat de acuzaţiile celui din urmă, care a susţinut că interlopul de la Milano l-a răpit pe Florin Salam.

Autor: A. I.

După schimbul de replici de la distanţă între cei doi, realizat prin live-uri pe Facebook, Mircea Nebunu a mers la Milano pentru a face pace cu Birică, informează Cancan. Fostul lider al Clanului Sportivilor s-a întâlnit mai întâi cu nepotul lui Birică, după care s-a văzut şi cu "duşmanul" său, cei doi făcând pace.

Birică şi Mircea Nebunu s-au şi fotografiat pe o stradă din Milano împreună, semn că scandalul declanşat după lovirea lui Florin Salam de către Stan Lower a fost dat uitării.

Cum a pornit scandalul dintre Birică şi Mircea Nebunu

Mircea Nebunu a fost foarte deranjat de faptul că Florin Salam, protejatul său, a fost lovit la Milano de către Stan Lower. Fostul lider al Clanului Sportivilor l-a somat pe Birică să îl elibereze pe Florin Salam, acuzându-l pe acesta că l-a răpit pe manelist.

”Dacă tu eşti Mircea Nebunu şi eşti un om cu valoare, şi te bazezi că eşti pe mâna ta, tu, când ai câte un eveniment cu Salam, îl iei să-ţi bagi banii în buzunar. Tu când l-ai înjosit pe Salam, când l-ai bătut ca să-ţi plătească dreptul??? Ăsta nu l-a bătut, l-a lovit din greşeală. Cum îţi permiţi tu, Mircea Nebunu, să ieşi pe live şi să vorbeşti la adresa mea??”, l-a acuzat Birică pe Mircea Nebunu.

”Eu nu i-am luat niciodată banii lui Salam! Şi nici nu a fost sechestrat! I-am băgat 50.000 de euro în buzunar! Nu i-am oprit un leu! Mi-a zis «Ia, cumetre, şi tu», dar i-am zis că nu vreau! Să nu mai vorbeşti la adresa mea de sechestrări. Că l-am sechestrat eu pe Salam şi că i-am luat eu banii! Salam e familia mea, e viaţa mea… Toţi artiştii pleacă mulţumiţi de la mine, de la voi pleacă pălmuiţi, le luaţi banii!

Mircea Nebunu, tu iei dreptul de protecţie când artiştii pleacă în altă ţară! Să te dai tu că l-ai salvat pe Salam, că ai făcut intervenţie!! Dacă erai băiat deştept, nu intrai pe live!”, a mai spus Birică în live-ul pe Facebook.

"Tu cred că eşti nebun din naştere! Ai grijă, vorbele tale costă mult! Dacă Birică se ridică la război, o face cu 5.000

de oameni din Milano! Câţi bani îi iei tu lui Salam, câţi le iei artiştilor? Să-ţi spun cum s-a întâmplat: eu eram la hotel când tu sunai. A sunat şi Costel Corduneanu… Nu s-a răspuns pentru că nu voiam să dăm nimic. Salam era prea supărat de ce i se întâmplase şi nu răspundea omul”, mai spunea Birică.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Interlopul acuzat de răpirea lui Florin Salam rupe tăcerea: „Să spun cum s-a întâmplat...”. Acuzaţii grave la adresa lui Mircea Nebunu

Răspunsul BOMBĂ al lui Mircea Nebunu, liderul clanului Sportivilor, după ce s-a spus că a luat sute de mii de euro de la Salam. "Să-ţi fie ruşine ca l-ai lăsat să dea în...

Mircea Nebunu, liderul clanului Sportivilor, mesaj dur pentru agresorul lui Salam. "O să vin la Milano. Îţi iei un pumn". Vezi ce l-a scos din minţi pe cunoscutul...

Horoscop Zilnic Sâmbătă 19 Iunie 2021: RACII au parte de o situație care poate lua o întorsătură favorabilă pentru ei

Anunțul făcut de șeful PFIZER! Toți cei vaccinați cu AMBELE DOZE trebuie neapărat să știe acest lucru

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Bomba despre cheagurile de sânge! Toți cei care s-au vaccinat trebuie să afle. S-a descoperit totul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies