Ce a facut tanara care sustine ca are un copil cu fostul principe Nicolae, imediat dupa inmormantarea Regelui Mihai

Ce a facut tanara care sustine ca are un copil cu fostul principe Nicolae, imediat dupa inmormantarea Regelui Mihai

Autor: Ana Maria Petre

S-a intamplat si la o zi dupa inmormantarea Regelui Mihai. Nicoleta s-a fotografiat mandra tinand drapelul, la protestele de duminica, din Brasov, orasul unde tanara locuieste. “Ce sentiment minunat sa tin drapelul in timp ce strig la unison cu zeci de mii de romani: “Justitie, nu coruptie!”. Picioare ude, frig in oase, durere-n gat, dar sufletul plin de speranta (…)”, este mesajul tinerei de pe pagina sa de socializare, unde a postat si cateva imagini de la protest.

Nicoleta este o tanara, mama a unei fetite de aproape doi ani, despre care sustine ca este fiica fostului Principe Nicolae. Acesta insa nu si-a recunoscut copilul si a cerut efectuarea testului ADN pentru stabilirea paternitatii, numai ca Nicoleta a cerut ca acesta sa se efectueze in doua laboratoare diferite. A fost punctul in care cei doi nu s-au pus de acord.

In vara lui 2015, atunci cand lui Nicolae i-a fost retras titlul de principe si a fost indepartat din Familia Regala, s-a spus ca tocmai nerecunoasterea acestui motiv a fost cauza renegarii sale. Acest lucru a fost confirmat in urma cu cateva saptamani, atunci cand fostul principe a incercat sa-l vada pe Regele Mihai, grav bolnav in acea perioada si sa-si ia ramas bun de la el.

Casa Regala a anuntat ca Nicolae nu a fost primit in locuinta pentru ca bunicul sau nu a dorit sa-l vada.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies