Ce a făcut Valentina Pelinel pentru a avea un ten perfect

Valentina Pelinel are un ten impecabil, proaspăt şi radiant, mulţumită îngrijirii atente pe care i-o oferă încă din adolescenţă, din perioada în care activa ca model pe catwalk-urile internaţionale.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriereOdată cu trecerea anilor, vedeta a preîntâmpinat şi a tratat semnele inevitabile ale înaintării în vârstă cu produse şi tratamente profesionale. Unul dintre acestea, urmat zilele trecute la un centru de infrumusetare este un tratament revoluţionar ce reface structura pielii în totalitate.

Valentina a obţinut, practic, un ten nou, revigorat şi radiant, ţinând cont şi că, prin această procedură,  imperfecţiunile sunt tratate localizat, fie că vorbim de riduri, pete sau cicatrici.

 

E o procedura complexă care, cu ajutorul unui aparat, reface structura pielii folosind microdermoabraziunea, mezoterapia şi procedurile de filler într-un singur tratament.  Produsele profesionale folosite sunt cosmetice regenerative ce tratează problemele de piele. Sunt soluţii bilologice extrem de eficiente anti-îmbătrânire.

La final se aplică măşti de lifting şi regenerare şi produsele cu acid hialuronic si complex de lifting ce pot fi utilizate apoi şi acasă.

 

Procedura elimină imperfecţiunile de la nivelul dermului, umple ridurile localizat şi reface structura pielii, astfel încât să se obţină în final un ten vizibil întinerit şi sănătos. Cura de patru sesiuni efectuată la salon este continuată acasă cu produsele recomandate de specialist pentru ca efectele maxime să dureze pe toată durata anului.

Nu este pentru prima dată când Valentina Pelinel apelează la specialişti pentru îngrijirea tenului ori a siluetei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate