Ce a fost găsit în casa Mădălinei Manole: „Exact ca la Elodia!”

Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor la doar 43 de ani. După ce a fost descoperită fără suflare, într-o baltă de sânge tatăl ei a făcut o afirmație șocantă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Au trecut aproape zece ani de când Mădălina Manole s-a stins din viață. Procurorii care au anchetat cazul frumoasei soliste și au concluzionat că s-a sinucis înghițind o substanță extrem de toxică. Cu puțin timp înainte de a face gestul extrem, ea a scris și o scrisoare în care spunea că este cu moralul la pământ.

Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor pe data de 14 iulie 2010, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani. Atunci, fiul ei și al soțului ei, Petru Mircea, avea doar un an. Câteva dintre fotografiile făcute de procurori în ziua în care artista a fost descoperită au fost date publicității în 2011 și au avut un impact mare asupra publicului.

„În fotografiile făcute în dimineaţa de 14 iulie 2010 se văd petele de sânge la un metru înălţime pe peretele din stânga şi din dreapta, pe oglinda de la baie, la întrerupător şi pe uşa de la bucătărie… Exact ca la Elodia. Să-mi explice procurorii cum a ajuns sângele acolo!”, a susținut Ion Manole, tatăl cântăreței, potrivit cancan.ro.

Citeste si: Vulpița și-a făcut bagajele și l-a părăsit pe Viorel. Rafaelo a intervenit: „Voi avea mereu grijă de ea”

fara descriere

Cum a fost găsită Mădălina Manole de anchetatori

Sub protecția anonimatului, un anchetator a povestit pentru Libertatea cum au găsit-o pe Mădălina Manole când au ajuns la casa din Otopeni.

„Era întinsa pe spate în hol, cu picioarele spre usa de la intrarea în casa si cu capul aproape de tocul usii de la baie. Parul si capul erau într-o balta de sânge, iar la gura avea urme roz de otrava. Era îmbracata într-o pijama, cu pantaloni bleumarin, iar maioul era patat de sânge si de pesticid. Familia ne-a spus ca nu au gasit-o pe artista în pozitia aceasta, ci au miscat-o încercând s-o resusciteze. Paharul, care avea 500 de mililitri, adica era foarte mare, prezenta resturi de pesticid pe pereti, semn ca fusese umplut pâna sus. Se pare ca a apucat sa bea continutul, a umplut din nou paharul, apoi i s-a facut rau. Probabil ca atunci a pus jos paharul si recipientul cu Furadan, iar ea a cazut. Cel putin, aceasta a fost una din primele variante pe care au mers anchetatorii. Noi am luat amprente de pe toate lucrurile din baie, din hol, de pe sticla si de pe pahar, dar si din restul casei”, a  declarat anchetatorul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate