Ce-a fost si unde a ajuns! Sunt vremuri grele: Stefan Banica canta in Rahova!

Dupa ani la rand in care a sustinut serii de cate patru-cinci concerte in preajma sarbatorilor de Craciun, Stefan Banica schimba macajul si accepta sa cante si in parcurile situate in cartiere.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereStefan Banica va concerta in acesta seara in cartierul RahovaDrept dovada, in acesta seara, artistul va urca pe scena amplasata in Parcul Sebastian, parculetul amenajat de sarbatoare si supranumit in acesta perioada “Parcul lui Mos Craciun”. fara descriereParculetul a fost impodobit de sarbatoareDaca prezenta celorlalti artisti sau trupe invitate sa concerteze zilele acestea in parcul respectiv este justificata, acestia participand si in alti ani la manifestari de acest gen, pentru Banica faptul ca va concerta intr-un parculet situat in sectorul 5 al Capitalei, in cartierul bucurestean Rahova, este o premiera absoluta. Mai mult chiar, pe afisul ce anunta artistii care vor canta pe scena din parc, Stefan Banica nu este artistul principal, dovada fiind faptul ca numele lui este scris cu litere normale, nu cu unele mai mari si ingrosate, cum este in cazul trupei Vama. fara descriereIeri seara, pe scena a urcat si a concertat trupa Holograf fara descriereIeri, Dan Bittman s-a prezentat la scena cu trei ore inaintea concertului sauEste poate pentru prima oara dupa mult timp, cand Stefan Banica accepta sa cante in luna decembrie, in aer liber si mai ales intr-un cartier muncitoresc, stiut fiind faptul ca in acesta perioada artistul se multumeste cu seria spectacolelor sale de la Sala Palatului sau cu recitalurile sustinute la petrecerile marilor companii, unde este remunerat pe masura talentului sau. fara descriereAfisele de la intrarea in parc anunta numele artistilor care vor canta in "Parcul lui Mos Craciun"Concertele din Parcul Sebastian sunt organizate de Radio Zu impreuna cu Primaria sectorului V, sunt prezentate de Daniel Buzdugan si Mihai Morar, iar printre cei care au urcat pe scena cu pricina zilele acestea s-au numarat cei mai in voga artisti de la noi: Loredana, Connect-R, Horia Brenciu, Pepe, Elena Gheorghe, Anda Adam si trupele Holograf si Vama.

Stefan Banica Jr. isi serbeaza ziua la 'Dansez pentru tine': "Nu pot sa zic ce cadou mi-a facut Lavinia pentru ca...." Afla continuarea WOW

Banica jr si Lavinia Parva, impreuna la munte! Uite cum se tin de mana! Au luat masa la Brasov si i-au rugat pe chelneri sa le tina "paravan"

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate