Ce a mancat de Sarbatori Adina Bourceanu! Tanara a slabit 40 de kilograme dupa o operatie de micsorare a stomacului!

Sotia lui Bourceanu a petrecut Sarbatorile in familie, la Galati.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

 

Dupa operatia de micsorare a stomacului pe care a facut-o in urma cu trei ani, frumoasa blonda a slabit 40 de kilograme, noul aspect al tinerei fiind un soc si pentru apropiatii ei.
Interventiei de micsorarea a stomacului i-au urmat un implant mamar si o operatie de inlaturare a surplusului de piele, acum Adina aratand ca un manechin. Tanara a si defilat de altfel la Fashion Week in prezentarea colectie de incaltaminte a prietenei ei, Ana Gheorghe. Ei bine, de Sarbatori, protagonista noastra, desi a gatit nu mai putin de cinci oale de mancare, pentru intreaga familie, si-a satisfacut toate poftele culinare gustand carnati, piftie, salata boeuf si caltabosi in toate zilele de Sarbatori. Frumoasa sotie a lui Alex Bourceanu nu s-a ingrasat insa niciun kilogram.Dupa operatia de micsorare a stomacului pe care a facut-o in urma cu trei ani, frumoasa blonda a slabit 40 de kilograme, noul aspect al tinerei fiind un soc si pentru apropiatii ei.

fara descriereInterventiei de micsorare a stomacului i-au urmat un implant mamar si o operatie de inlaturare a surplusului de piele, acum Adina aratand ca un manechin.

Tanara a si defilat de altfel la Fashion Week in prezentarea colectiei de incaltaminte a prietenei ei, Ana Gheorghe.

Ei bine, de Sarbatori, protagonista noastra, desi a gatit nu mai putin de cinci oale de mancare, pentru intreaga familie, si-a satisfacut toate poftele culinare gustand carnati, piftie, salata boeuf si caltabosi, dar si deserturi delicioase. Frumoasa sotie a lui Alex Bourceanu nu s-a ingrasat insa niciun gram.fara descriere

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate