Ce a pățit Codin Maticiuc după ce a sunat la 112 pentru a primi ajutorul polițiștilor: „Am stat la secția 2 câteva ore în noaptea aceea”

Codin Maticiuc a povestit cum a avut nevoie de ajutorul polițiștilor și ce s-a întâmplat după un apel la 112. A stat câteva ore la secție, dar el nu a mai fost niciodată chemat să dea declarații.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Cazul Alexandrei Măceșanu a scos la iveală multe mărturii făcuet de persoane care au avut nevoie de ajutorul Poliției, la un moment dat, dar nu au fost luați în serios. Printre ei se află și Codin Maticiuc, care a decis să împărtășească cu prietenii lui virtuali experiența pe care a avut-o el după un apel la 112.

„Am sunat și eu la 112. Acum doi ani parcă. Am scris și aici. Am fost sunat de cineva care se pretindea a fi un prieten la nevoie și avea nevoie de 2000 de euro pe care ma ruga sa ii dau unui tip pe care-l trimitea la mine.
Am sunat la 112 și operatoarea mi-a spus ca voi fi sunat înapoi de cineva de la circa 2. 14 minute mai târziu am primit apelul. Erau deja în fața casei mele doua mașini de politie. 6-7 polițiști pe care i-am poftit în casă. Le-am spus speța, i-am întrebat dacă vor să-l arestam. Cel mai vârstnic dintre ei a propus sa se retragă ca n au ce face. Ceilalți, băieți tineri și dornici de munca m-au ajutat sa orchestrăm un flagrant.

Citeste si: O mamă și-a dat băiețelul de 12 ani dispărut. Au trecut 25 de ani și încă așteaptă să primească vești: "Au venit cu un copil decedat și îmi impuneau să zic că e al meu, că seamănă"

fara descriere

L-au ridicat, l-au dus la secție dar n-au putut să-l aresteze. Aveau un plan bine pus la punct. Omul ce venea la întâlnire era un taximetrist chipurile luat de pe stradă și rugat sa meargă la întâlnire. O săgeată. Asta e.
Zece luni mai târziu am primit acasă o hârtie cu clasarea cazului. Aici intervine marea mea indignare. Unul din motivele de clasare era scris negru pe alb: în mine nu se putea avea încredere căci nu am mai venit la declarații. Asta în condițiile în care am stat la secția 2 câteva ore în noaptea aceea și NU am mai fost chemat NICIODATĂ.
Asta a fost experiența mea cu 112. Încrederea în ei este similara cu antricotul meu de vita. Medium-rare” a fost mesajul lui Codin Maticiuc, postat pe Facebook-ul lui.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate