Ce a pățit o femeie din Alba Iulia după ce a sunat la 112 și a mințit că este sechestrată! Au căutat-o 20 de polițiști și jandarmi!

O femeie de 28 de ani din Alba Iulia a sunat la 112 și a mințit că e sechestrată ca să se răzbune pe concubinul infidel

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

O femeie din Alba Iulia a sunat la 112 și a anunțat că este sechestrată într-o casă din oraș, dar nu știe cu exactitate unde se află. 20 de oameni ai legii, polițiști și jandarmi, au pornit în căutarea ei. Între timp, telefonul de pe care se făcuse apelul a fost închis.

În seara de 3 noiembrie, o femeie care a dat un nume fals a sunat la 112 și a anunțat că a fost sechestrată într-o casă a cărei adresă nu o cunoaște. Imediat după apel și-a închis telefonul.

Ce a pățit o femeie din Alba Iulia după ce a sunat la 112 și a mințit că este sechestrată! Au căutat-o 20 de polițiști și jandarmi!

Imediat, 16 polițiști și 4 jandarmi au fost mobilizați pentru a verifica ce s-a întâmplat și pentru a localiza apelul și persoana care a sunat. Totul s-a dovedit a fi o glumă proastă.

Citeste si: Farsa la 112: Un anonim a anuntat ca sunt opt morti descoperiti in remorca frigorifica a unui TIR, in apropiere de Timisoara

Citeste si: Băiețelul de 12 ani din Slatina, dispărut ieri de la școală, a fost găsit! Unde era puștiul

Citeste si: Mamă de 17 ani, cu doi copii, bătută cu sălbăticie de iubit! Ce au descoperit medicii pe trupul fetei! S-au îngrozit

Pe 4 noiembrie, femeia care a sunat a fost identificată. Este vorba despre o tânără de 28 de ani din Alba Iulia. Ea le-a spus polițiștilor că a vrut să se răzbune pe concubin pentru că ar fi înșelat-o. Femeia a primit o amendă de 5.500 de lei, anunță jurnaliștii de la adevarul.ro, pentru apelare abuzivă şi alertarea falsă a agenţiilor specializate de intervenţie.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate