Ce a pățit sora lui Florin Salam azi, la Institutul Matei Balș? ”Au lăsat-o să aștepte o oră și jumătate și n-a ieșit nimeni”! Fratele cântărețului e în stare gravă, spitalul susține că e în legătură permanentă cu familia

Florin Salam nu a primit nici acum vreo veste despre starea fratelui său, deși ieri a ieșit în fața Instituului Matei Balș.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

La 24 de ore după ce Florin Salam a mers cu televiziunile la Matei Balș și s-a plâns că nu mai știe nimic de fratele lui, internat la ATI cu noul coronavirus, manelistul este în continuare ignorat de medici. Familia cântărețului este pur și simplu disperată și merge zilnic în fața spitalului în speranța că un cadru medical va ieși afară pentru a le da informații despre starea lui Nelu Stoian.

Adriana Bahmuțeanu: ”Sora lui Salam a așteptat o oră și jumătate și nu a ieșit nimeni”

”Azi a mers la spital sora lui Florin Salam, Maria. A stat o oră și jumătate în fața spitalului și n-a ieșit nimeni să vorbească cu ea. În mod normal, între 13:00 și 14:00 ar trebui să iasă un medic, să vorbească cu aparținătorii, pentru că ei nu pot intra în spital. Nici azi nu a ieșit nimeni”, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu, o apropiată a familiei lui Florin Salam, pentru WOWbiz.ro.

Situația este cu atât mai bizară cu cât, zilnic, în intervalul indicat de conducerea spitalului, se strâng doar câteva familii. ”Nu vi se pare ciudat că în fiecare zi, la poarta spitalului sunt 3-4 familii, cam aceleași, care așteaptă informații despre cei dragi? Unde sunt oare sutele de cazuri pe zi? Asta așa, ca fapt divers. Oricum, domnul purtător de cuvânt al spitalului Matei Balș ar trebui să iasă să vorbească cu oamenii, că oricum altceva nu are de făcut. Cum poate să spună că s-a ținut zilnic legătura cu membrii familiei, când oamenii stau în fiecare zi și așteaptă degeaba la poarta spitalului? Măcar să spună ceva: e mai bine, mai rău, mai există vreo speranță...”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Citeste si: Emi Pian nu era la prima abatere! I-a făcut ”o cheie” la barbut fiului unui șmecher calificat din Chitila! ”Opriți-vă, să nu iasă cu morți!”

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Emi Pian, asasinat la comandă? Varianta explozivă de pe masa procurorilor! Un secret devastator cutremură lumea interlopă

Citeste si: Polițistul care nu a vrut să dea amenzi la priveghiul lui Emi Pian e putred de bogat! Florin Vîlnei, sindicalistul empatic cu interlopii, are trei case și un apartament!

Salam: ”E normal să știm de starea lui”

Ieri, Florin Salam a mers cu familia în fața Institutului Matei Balș și, însoțit de Adriana Bahmuțeanu, a explicat reporterilor că nu mai știe nimic de fratele lui de multe zile și că medicii refuză să-i dea informații.

 

”Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui. Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră”, a declarat Florin Salam.

Purtător cuvânt Matei Balș: ”Familia a fost informată zilnic”

La câteva ore, Cătălin Apostolescu, purtător de cuvânt al Institutului Matei Balș, a ieșit la Antena 3 și a declarat că familia a fost informată zilnic în legătură cu starea de săntate a lui Nelu Stoian.

”Poziția spitalului este următoarea: dincolo de starea foarte gravă a pacientului care nu face obiectul discuției de la televizor, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent, un medic din colectivul Secției de Terapie Intensivă s-a întâlnit cu membrii familiei și le-a explicat starea în care se află, procedurile care i se aplică pacientului, care este prognosticul și șansele de supraviețuire. Prin urmare, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent despre starea pacientului”, a explicat acesta.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Fiul lui Sile Cămătaru îl jeleşte pe Emi Pian: „Sunt șocat! Ce nedreaptă este viața!”

Poliția a luat cu asalt casa lui Emi Pian. Butoi cu pulbere la priveghiul interlopului

Clanul Duduienilor a decis: priveghiul va dura 4 zile! Iată cine se află la căpătâiul lui Emi Pian

Fiica lui Emi Pian, ”cea mai puternică vrăjitoare din Europa”? Femeia ar fi putut împiedica teribila crimă

Sambata, de la ora 15:00, in “ROventura”. Din pitoreasca Moldova catre fascinantul Tinut Secuiesc

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies