Ce-a patit Stoian de-i zgariat tot pe chelie? Uite-l plin de semne si de taieturi

Mircea N. Stoian a fost fotografiat, zilele trecute, la spectacolul “Gran Variete Bellucci”, eveniment organizat de Oana Roman la Palatul Bragadiru din Bucuresti, o imagine cum rar ne-a fost dat sa vedem. Plin de taieturi si cu rani aproape sangerande pe scalp.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierefara descriereDesi este unul dintre cei mai longevivi cheliosii din showbiz-ul autohton, Mircea N. Stoian se pare ca si-a pierdut abilitatea de a-si “aranja” singur mandrete de chelie.

Actorul si moderatorul TV s-a afisat in public cu taieturi mai vechi si mai noi pe scalpul sau curat ca in palma. Judecand dupa aspect, se pare ca pielea scalpului sau a fost vizibil afectata dupa ultima intalnire cu lama, Stoian ciupindu-si pe ici pe colo si lasand semene adanci si sangerande in urma procedurii anevoioase.

fara descriere fara descriere“De ani de zile, am o dermatita care nu imi da pace! Am facut-o pe fond nervos si nu pot sa scap de ea niciodata! Am fost la toti doctorii din lume si mi-au explicat ca nu am nici o sansa, asa ca m-am obisnuit cu situatia! De aceea, am si fost obligat sa ma tund la chelie! In atari situatii, oricat de buna lama as folosi, pielea mea fiind foarte sensibila, se irita repede si prezinta imediat semne de parca m-as fi taiat! Insa, din fericire, cateva ore mai tarziu, nu mai am nimic, iar scalpul arata perfect!”, a declarat Mircea N.Stoian pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate