Vedete

Ce a pățit un turist german care n-a avut cu ce să plătească la hotelul lui Radu Mazăre din Madagascar! ”Asta nu prea a fost frumos” EXCLUSIV

Radu Mazăre este gazda perfectă în Madagascar, conform turiștilor care i-au călcat pragul hotelului pe care acesta îl deține.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, este lăudat de majoritatea celor care au călcat pragul hotelului de 4 stele pe care-l deține în Madagsacar și care au scris ulterior recenzii pe site-urile de profil. Radu este acum Rado și atât el cât și iubita lui Roxana sunt văzuți ca niște gazde perfecte. Cei doi s-au comportat exemplar chiar și în momentul în care un turist german și-a dat seama că nu are cu ce să plătească, pentru că POS-ul hotelului nu-i citea cardul bancar.

Citeste si: Fiul lui Radu Mazare, transportat de urgenta la spital

Citeste si: Detalii bomba de la accidentul facut azi dimineata de fosta iubita a lui Raducu Mazare! Comportamentul fetei i-a socat pe politistii, care au bagat-o in masina cu catusele la maini

Citeste si: Radu Mazare, amor in Madagascar cu Roxana! Cine este blonda pe care fostul edil a luat-o cu el "in exil"

”În ziua în care trebuia să plecăm, aparatul (n.r. POS-ul) nu a funcționat. După ce am încercat timp de o oră mai multe modalități de plată, a trebuit să mergem cu mașina, însoțiți de un recepționist, la un bancomat din Diego Suarez. În tot acest timp, proprietarii hotelului nu păreau prea interesați de această problemă, ba chiar ne-au întrebat dacă ne-am simțit bine. Asta nu prea a fost frumos. Sunt 30 de minute de mers cu mașina de la Diego, așa că după căderea întunericului nu mai poți pleca din hotel”, a scris un turist german care a vizitat hotelul.

Citește continuarea pe știrilekanald.ro!

 

Galerie foto