Ce a picat la Istorie la subiectul 3 la BAC 2021. O elevă a transmis pe Facebook cerința

Elevii claselor a XII-a susțin, astăzi, proba obligatorie a profilului la Bacalaureat, Matematică și Istorie. Ca în fiecare an emoțiile sunt puternice, mai ales că toți cei care susțin examenul la Istorie se tem de ceea ce pică la subiectul 3.

Autor: Ioana Stan

In articol:

Elevii se întreabă ce a picat la Bac la subiectul 3 la Istorie 2021, iar paginile de socializare sunt împânzite cu întrebări și păreri despre subiecte.

Ce a picat la Bac la subiectul 3 la Istorie

O elevă a transmis pe Facebook cerința
Ce a picat la Istorie la subiectul 3 la BAC 2021[Sursa foto: MediaFax Foto]

Citeste si: Subiecte Istorie BAC 2021. Ce subiecte au picat la istorie la examenul de BACALAUREAT 2021

Elevii care susțin examenul de Bacalureat sunt deja în sala de examen și au aflat ce a picat la Bac la subiectul 3 la Istorie.Pe paginile de socializare și grupurile special create pentru acest examen au apărut deja postări, comentarii și chiar fotografii făcute în timpul examenului.
Subiectele, exact așa cum explica și ministrul Educației, au fost adaptate situației în care s-au aflat elevii din cauza pandemiei.

Citeste si: Vasilică Ceterașu și-a întrebat soția la TV cu câți bărbați s-a iubit înainte să fie cu el. Răspunsul Amaliei este surprinzător- bzi.ro

Citeste si: Subiecte Istorie Bacalaureat 2021. Cum se rezolvă subiectele de la istorie, la BAC 2021

„Avem o flexibilizare în sensul adaptării programei de examen la specificul acestui an şcolar. În fiecare dimineaţă dinaintea examenului vor fi extrase, apoi verificate şi reverificate subiectele, apoi baremul de corectură, pentru a face tot posibilul în vederea unei promovări cât mai ridicate, fără să coborâm, subliniez, fără să coborâm gradul de dificultate a subiectelor, dar insistând pe formularea clară a acestor subiecte care să fie adecvate pregătirii elevilor pentru examen.

Nu accept sub nicio formă formulări de tip capcană care nu sunt conforme gradului de dificultate mediu, care este un grad de dificultate impus pentru orice examen naţional. Nu este un examen în care să probăm cât de multe capcane întindem elevilor. Nu este corect ca elevii să fie responsabili de toate neajunsurile ultimei perioade, alături de neajunsurile cronice ale sistemului de învăţământ. Pentru aceste lucruri suntem responsabili în primul rând noi, cei din educaţie, profesorii în ultimă instanţă, dar nicidecum elevii, nu doresc să se descarce aceste neajunsuri pe elevii care susţin examenul de bacalaureat”, a afirmat Cîmpeanu.

SUBIECTE BAC 2021 la Istorie. Cerințe la subiectul 3

Elevii claselor a XII-a susțin, astăzi, proba obligatorie a profilului la Bacalaureat
Ce cerințe au avut elevii la Istorie la Bac 2021[Sursa foto: MediaFax Foto]

Citeste si: Ce subiecte au picat la Matematică M1 la BAC 2021. Un elev a reușit să facă poză la foaia de examen și să o posteze pe internet

Subiectele la Istorie 2021 la Bac au apărut deja în mediul online. Elevii au încalcat regula de a nu intra în sala de examen cu dispozitive și au reușit să comunice pe internet ceea ce au avut de rezolvat la subiectul 3. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu a făcut apel la elevi înainte de examen să nu încerce să fraudeze examenul, pentru că cei eliminaţi pentru fraudă nu vor putea echivala în sesiunile viitoare probele deja date şi nici nu se vor putea înscrie la următoarele două sesiuni ale bacalaureatului.

Proba la Istorie a început la ora 9:00. Accesul elevilor a fost permis până la 8:30. Imediat ce au aflat ce a picat la subiectul 3 la Istorie la Bac 2021, cei care au avut posibilitatea, au comunicat pe un grup special creat pe Facebook. Așa au aflat toți că la subiectul 3 la Istorie la Bac 2021 a picat "Spațiul românesc în Evul Mediu".

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce subiecte au picat la Matematică M1 la BAC 2021. Un elev a reușit să facă poză la foaia de examen și să o posteze pe internet

Subiecte Istorie BAC 2021. Ce subiecte au picat la istorie la examenul de BACALAUREAT 2021

SUBIECTE ISTORIE Bacalaureat 2021. Absolvenții claselor a XII-a și a XIII-a susțin proba la alegere a profilului marți, 29 iunie

Începând cu noaptea aceasta, 6 zodii vor avea parte de succes pe planul sentimental și pe cel profesional

Anunț uluitor despre vaccin! Ce efect are asupra creierului

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Imagini ȘOCANTE cu vedete desfigurate de operații estetice. Nici părinții lor nu le mai recunosc. FOTO

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies