Ce a postat Valentina Pelinel după ce acasă la soţul ei, Cristi Borcea, au fost percheziţii

Percheziţiile de la domiciliul lui Cristi Borcea au fost ştirea zilei. Fostul acţionar dinamovist este suspectat că ar face parte dintr-o grupare specializată în evaziune fiscală şi spălare de bani.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

După percheziţiile de la domiciliul soţului ei, Cristi Borcea, Valentina Pelinel a postat pe contul ei de Instagram o imagine cu ea de la salonul cunoscutului artist de make-up Elena Ciftci, prietena soţiei lui Borcea. Elena Ciftci este şi cea care a machiat-o pe Valentina Pelinel la nunta acesteia cu Cristi Borcea.

"Frumoasă ca întotdeauna", a reacţionat cineva la fotografia postată de Valentina Pelinel.

Procurorii DIICOT au efectuat, vineri, mai multe percheziţii domiciliiare, între care şi la Cristian Borcea, într-o cauză ce vizează destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în evaziune fiscală şi spălare de bani. Percheziţiile au avut loc în Bucureşti, Ilfov, Brăila şi Constanţa.

Grupul infracţional organizat ar fi fost constituit de către mai mulţi bărbaţi, între care şi Cristian Borcea, fostul finanţator al lui Dinamo, dar şi foşti şefi ai Rompetrol Group. Aceştia, prin intermediul societăţilor comerciale ce le deţineau, ar fi încheiat în scop evazionist contracte fictive pe primul circuit de tranzacţionare, disimulând astfel transferul sumelor de bani, care ulterior erau rulate succesiv “în cascadă” prin alte circuite financiare fictive, în scopul spălării şi în final al obţinerii sumelor respective.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate