Ce a primit de la cei dragi "Uriaşul" de la Exatlon la sosirea în ţara! Cătălin Dumitrescu vine în această seară, de la 23:15, la FanArena, să povestească din culisele celei mai intense experienţe a vieţii lui

Războinicul Cătălin Dumitrescu a sosit aseară în România şi a fost întâmpinat la aeroport de mama, de prieteni, dar şi de mentorul sau, Cătălin Botezatu.

Autor: C.L.

Cei dragi i-au pregătit o cupă specială, inscripţionata cu noua poreclă, ”Uriaşul”, plină cu dulciurile care îi plac războinicului.

Cu zâmbetul pe buze şi câteva kilograme în minus, atletul şi-a îmbrăţişat apropiaţii şi s-a declarat fericit că a trăit experienţa „Exatlon”, precizând că această competiţie l-a ajutat să descopere foarte multe lucruri despre sine.

"Exatlon nu este un joc doar al parkour-urilor, nu este doar un joc sportiv.

Te încearcă mii şi mii de stări, treci de la o extremă la alta într-un timp foarte scurt. Ai momente când ai impresia că eşti pe punctul de a ceda. Din punct de vedere psihic, mă consider o persoană foarte puternică şi nu m-am gândit să renunţ vreodată. Acolo am avut foarte mult timp, mai ales în perioadă în care am stat la baracă, să îmi analizez trecutul, lucrurile pe care vreau să le schimb la mine", a declarat Cătălin Dumitrescu la sosirea în ţară.

În urma unui duel extrem de strâns şi de tensionat,  "Uriaşul" a fost eliminat de Doru Meseşan, cel care a fost nominalizat de echipă şi cu care avea o relaţie mai apropiată. 
"Am avut parte de o luptă foarte frumoasă, fairplay şi de un adversar pe măsură", a declarat Cătălin Dumitrescu.

Razboinicul recent eliminat a mai povestit că adaptarea sa în Republica Dominicană nu a fost una uşoară, mai ales din punct de vedere nutriţional şi fizic. Dar e mulţumit că, mai ales în ultima perioadă de concurs,  a reuşit  să capete agilitatea, dexteritatea şi  motricitatea necesare pe trasee, pentru a aduce puncte echipei. Războinicul  a ţinut să  le mulţumească pentru evoluţia lui membrilor echipei Faimoşilor care îl alegeau  de 3 ori într-un game, oferindu-i astfel posibilitatea să se autodepăşească.

Mai multe despre ce a trăit Cătălin Dumitrescu veţi putea afla chiar de la acesta, astăzi,  de la 23:15, la „FanArena”. Începând din această seară, „FanArena” va putea fi urmărită, de marţi pînă joi, de la 23:15, la Kanal D. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 07 octombrie. Scene de groază la Exatlon! Monica Roşu, stare de rău! Medicii au intervenit de urgenţă pentru a o stabiliza

Exatlon 07 octombrie. Cătălin Dumitrescu a fost eliminat de la Exatlon! Înainte să plece a aruncat BOMBĂ! Care este meseria lui reală: "Nu am vrut să spun asta până acum"

Momente emoţionante la Exatlon! Toţi Războinicii, cu ochii în lacrimi! Au plâns când au citit mesajele primite de la cei dragi

3 zodii vor descoperi o putere interioară puternică din noaptea aceasta

CRESC PENSIILE în România! Budăi tocmai a făcut anunțul în direct: "Ne dorim rezolvarea inechităților"

„Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi” Iulia Vântur, criticată pentru un concert

Pericol la bancomat! Ai grijă să nu rămâi fără bani

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies