Vedete

Ce a putut sa faca Silvana Riciu in culise! Cantareata a cautat in geanta unei colege – Ce s-a intamplat? VIDEO EXCLUSIV

Silvana Riciu a fost protagonista unei scene ciudate, zilele trecute, in culisele unei emisiuni tv.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Ce a putut sa faca Silvana Riciu in culise! Cantareata a cautat in geanta unei colege – Ce s-a intamplat? VIDEO EXCLUSIVicon photo

Silvana Riciu a patit-o, recent, in culise! Cantareata de muzica populara si-a lasat geanta pe scaun, langa o alta, iar la plecare nu stia care e de fapt poseta ei.

Artista a insotit-o pe prietena ei, Brandusa Covalciuc – Ciobanu, la emisiunea lui Teo Trandafir. Silvana nu a intrat in platou, alaturi de prietena ei, insa a asteptat-o in culise.

Ca sa nu-si tina geanta si haina in brate cat timp Brandusa era in platoul emisiunii, cantareata de muzica populara le-a lasat pe un scaun din culise. Fara sa-si dea insa seama, pe scaun era o geanta identica cu cea a ei.

Dupa un timp, cand a vrut sa-si ia lucrurile si sa iasa din culise, surpriza, Silvana nu mai stia care e de fapt geanta ei! Asa ca, vedeta s-a vazut nevoita sa deschida ambele posete, sa cotroboaie, ca sa-si dea seama care din ele ii apartine.

“Geanta identica cu a mea era a prietenei mele, Brandusa Covalciuc. Brandusa era in platou, eu in culise, o asteptam. Mi-am permis sa o deschid si sa vad care e geanta mea si care este a ei. Intamplarea facea ca amandoua ne-am luat posete identice in ziua respectiva, fara sa ne vorbim.

Geanta mea este primita de la ea, mai demult. Dupa ce am deschis gentile, mi-am dat seama care era a mea. A fost amuzant, ce sa spun… “, ne-a povestit indragita cantareata de muzica populara.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune